MENU

Είναι, πλέον, πασιφανές: άπαντες στο «Άνφιλντ» είναι λάτρεις του “ζην επικινδύνως”- και, μάλιστα, το απολαμβάνουν. Αφότου κόπασε ο ενθουσιασμός από την έλευση του Κλοπ, η Λίβερπουλ... ξεφούσκωσε στην Premier League και πέραν του League Cup, οι «Κόκκινοι» έχουν ρεαλιστικές ελπίδες για κάτι καλό μόνο στο Europa.

Βέβαια, αν συνεχίσουν στα επίπεδα των δύο παιχνιδιών που έπαιξαν κόντρα στην Άουγκσμπουργκ, οσονούπω θα πέσουν σε τοίχο: μετά το 0-0 της Γερμανίας, η Λίβερπουλ περίμενε τους Βαυαρούς στο «Άνφιλντ» με μοναδικό τους σκοπό να τους εξηγήσει τι εστί ποδοσφαιρικό βερίκοκο.

Και η αλήθεια είναι πως ξεκίνησε ιδεατά το ματς: πέναλτι- τραβηγμένο, ελαφρώς, από τα μαλλιά από τον Κορ, εύστοχη εκτέλεση από τον Μίλνερ και 1-0. Αντί, όμως, οι γηπεδούχοι να πάρουν τα πάνω τους, επήλθε αγωνιστική τρικυμία.

Η Άουγκσμπουργκ ήταν συνολικά καλύτερη, έχασε τουλάχιστον 4 καλές ευκαιρίες για να σκοράρει (με μεγαλύτερη το φάουλ του Σταφυλίδη στο 90΄ που πέρασε δίπλα από το δοκάρι) και έχει κάθε δικαίωμα να κάνει μούτρα στη θεά Τύχη που δεν της έδωσε το γκολ που δικαιούνταν βάσει απόδοσης.

Το αγχωτικό 1-0 έμεινε μέχρι τέλους και, κάπως έτσι, ο Κλοπ απέκλεισε τους Γερμανούς.

Το ποδόσφαιρο, λοιπόν, είναι ένα άθλημα που παίζουν 22 παίκτες και στο τέλος κερδίζει ο... Γερμανός.

http://videa.hu/player?v=Oxniv3x3xX3WZ0DQ
Λίβερπουλ- Άουγκσμπουργκ 1-0