MENU

Όλσεν: Φέρει ευθύνη και πάλι στη φάση του γκολ για πολλοστή φορά δείχνει πως είναι καλύτερος και το χειρότερο με απόδειξη τόσο τη φάση του Ρόις, όσο και του 86΄ όπου η μπάλα κοντράρει στον Κωνσταντινίδη.

Κωνσταντινίδης: Καλό παιχνίδι από τον νεαρό, δεν προωθήθηκε όπως συνηθίζει κάτι που ήταν λογικό. Αμυντικά τα πήγε καλά στον Γιανουζάι.

Τζαβέλλας: Ο κορυφαίος του γηπέδου. Πολύ παθιασμένος, κέρδισε όλες τις μονομαχίες.

Κόστα: Είχε και αυτός πολύ δουλειά όπως όλη η άμυνα. Χάνει τον Μπέντερ στη φάση του 6΄ με την κεφαλιά. Από εκεί και πέρα έδωσε και αυτός τις δικές του μάχες, άλλες κέρδισε και άλλες τις έχασε.

Βίτορ: Καλό παιχνίδι από τον Πορτογάλο. Είχε κάποια αβίαστα λάθη σε μεταβιβάσεις, αλλά έχει θετικό πρόσημο κυρίως για την πίεση που δέχθηκε.

Ροντρίγκες: Κάλυψε όλη την αριστερή πτέρυγα. Και αυτός σε σχέση με όσα έχει δείξει δεν προωθήθηκε ιδιαίτερα. Όσο είχε δυνάμεις βοήθησε τον ΠΑΟΚ, κυρίως ανασταλτικά.

Τζιόλης: Ήταν παντού. Κάνει ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο και πολύ ώριμο παιχνίδι με εξαιρετικές μεταβιβάσεις όπως την ασίστ στον Μακ. Από τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου κουράστηκε, με όπλο όμως την εμπειρία του δεν έχασε τη θέση του.

Σάμπο: Το καλύτερο ματς του Σλοβάκου με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Δεν έλειψαν και πάλι τα λάθη, όμως θα πρέπει να του πιστώσουμε το γεγονός ότι έτρεξε πολύ και όσο ο ΠΑΟΚ είχε την μπάλα πήρε πρωτοβουλίες.

Κάτσε: Ξεκίνησε νωθρά το παιχνίδι με αρκετά λάθη, στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή του. Δεν δείχνει να είναι στην κατάσταση που ήταν στην αρχή της χρονιάς, αλλά με όπλο τα πολλά τρεξίματα και τους χώρους που καλύπτει, ακόμα και στη κακή του.

Μακ: Μέχρι τη φάση του γκολ δεν υπάρχει πουθενά στο παιχνίδι. Κι όμως στη μοναδική φάση που βρήκε χώρο το εκμεταλλεύτηκε ακόμα ένα πανέμορφο γκολ (το 9ο).

Μπερμπάτοφ: Ήταν η πρώτη του παρουσία ως βασικός. Έπαιξε για 88 λεπτά. Σε κάθε του συμμετοχή δείχνει να μπαίνει όλο και περισσότερο στο κλίμα της ομάδας. Ναι μεν δεν είχε τις ευκαιρίες, με εξαίρεση τη φάση του 56΄, ωστόσο έδειξε τα ηγετικά του προσόντα βγαίνοντας από την περιοχή ζητώντας την μπάλα και έπαιξε απλά με τους συμπαίκτες του.

Πέλκας: Έπαιξε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

Ζάιρο: Μπήκε στο παιχνίδι αμέσως μετά την ισοφάριση και πρόλαβε να μπει στο ρυθμό του αγώνα. Έχασε μια μεγάλη ευκαιρία στο 80΄, την μεγαλύτερη του ΠΑΟΚ στην επανάληψη.

Χαρίσης: Μπήκε αντί του Κάτσε για να δώσει φρεσκάδα και τρεξίματα. Θετικό το γεγονός ότι έκανε ντεμπούτο σε ένα τόσο δύσκολο ματς.

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ