Oι φίλοι της Ντόρτμουντ θα δώσουν δυναμικό παρών στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας, δύο ακόμα πτήσεις που μετέφεραν Γερμανούς φιλάθλους έφτασαν στο αεροδρόμιο "Μακεδονία".
Τη στήριξη 1.000 οπαδών της θα έχει η Ντόρτμουντ στο σημερινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο κύριος όγκος αυτών βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο αρκετοί ήταν αυτοί που έφτασαν σήμερα στην Ελλάδα.
Φυσικά από το πρωί τα μέτρα ασφαλείας που είχε λάβει η αστυνομία στην περιοχή του αεροδρομίου ήταν δρακόντεια, προκειμένου να μην συμβεί το παραμικρό. Να σημειωθεί πως οι οπαδοί του Γερμανικού συλλόγου, αναμένεται να φτάσουν στην Τούμπα, περίπου δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, προκειμένου να γίνει και ο απαραίτητος έλεγχος, έξω από τη θύρα που θα τους φιλοξενήσει.
- Likes0
- Dislikes0