MENU

Είναι αλήθεια πως προσωπικά για μένα, η ευρωπαϊκή υπέρβαση είναι και ο μεγαλύτερος στόχος που θα έπρεπε να έχει ο ΠΑΟΚ φέτος. Το είπε και ο Άρνεσεν ουσιαστικά χθες και δεν έχει καθόλου άδικο.

Είναι το μέτρο για το επίπεδο της ομάδας σου, είναι το μέτρο για την ατομική ποιότητα των παικτών σου και την δημιουργία υπεραξίας.

Να ποντάρει που αλλού ο ΠΑΟΚ; Στο πρωτάθλημα που γελάμε όλοι με τα όσα συμβαίνουν ή στο κύπελλο που είναι κάτι συγκυριακό και είναι αστείο να το χαρακτηρίζεις στόχο;

Δεν λέω εννοείται να πάρει ο ΠΑΟΚ το Γιουρόπα Λιγκ, αλλά το να κάνει μία προσπάθεια να περάσει το φράγμα των 32 του θεσμού δεν είναι κάτι αδύνατο. Όμως για την ομάδα του Τούντορ, τα βάσανα έχει ξεκινήσει από πολύ νωρίς.

Αφού ήδη έχει παίξει έξι ευρωπαϊκά παιχνίδια, αύριο δίνει το τέταρτο εκτός. Και είναι υποχρεωμένος να καταγράψει την πρώτη του νίκη γιατί σε αντίθετη περίπτωση η Κράσνονταρ γίνεται το φαβορί στη μεταξύ τους μάχη. Την Ντόρντμουντ δεν την βάζω εννοείται σε αυτή τη διαδικασία.

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίσει την Γκαμπάλα, πρέπει να αποκτήσει ένα ψυχολογικό αβαντάζ απέναντι στους Ρώσους, πρέπει να πάρει το τρίποντο στην έδρα του πιο αδύνατου του ομίλου.

Στα λόγια βέβαια όλα απλά είναι. Αυτό που πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ αύριο, είναι επιθετική αποτελεσματικότητα. Αυτό που δεν είχε ο Παναθηναϊκός και το πλήρωσε.

Ο Τούντορ εννοείται πως προβληματίζεται για τον αντικαταστάτη του Λέοβατς και όχι τόσο για του Κάτσε αφού στη δοκιμή που έγινε στη προπόνηση τον είχε έτσι κι αλλιώς με τους αναπληρωματικούς. Ο Κροάτης επιμένει στον Σάμπο, θέλει να του δώσει ψυχολογία, θέλει να δείξει έμπρακτα πως τον πιστεύει, έτσι ώστε να πάρει τα στοιχεία που είδε όταν τον αντιμετώπισε ως αντίπαλο με την Σπαρτάκ.

Σίγουρα είναι ρίσκο, αλλά δεν πιστεύω πως υπάρχουν πολλές επιλογές στο ποδόσφαιρο, πόσο μάλλον σε ένα νέο πρότζεκτ, που δεν εμπεριέχουν ρίσκο.

Εγώ περισσότερο φοβάμαι το μπέρδεμα που μπορεί να γίνει από τα αριστερά. Εγώ τον Μακ θα έβαζα και τον Ζάιρο δεύτερο φορ, αλλά άντε να πεις τον Τούντορ πως έχει άδικο που δεν θέλει να πάρει τον Σλοβάκο που έχει επτά γκολ ήδη από την επίθεση.

Από εκεί και πέρα βέβαια, από τον πάγκο έχουμε το υπερόπλο Μπερμπάτοφ αν χρειαστεί. Μακάρι να μην γιατί ακόμη δεν είναι έτοιμος, ούτε και οι συμπαίκτες του στον τρόπο που παίζει, αλλά δεν μπορούμε να αμελήσουμε το γεγονός πως θα είναι στον πάγκο.

Στα καλά του, κάτι τέτοια παιχνίδια τα έχει για πλάκα.

ΥΓ Είμαι περίεργος να δω αν θα παίξει ο Περέιρα. Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει, οι δύο ομάδες λένε πως δεν θα παίξει στη Τούμπα. Αυτό που δεν λένε είναι πως στη κουβέντα που είχε γίνει, είχε αφεθεί να εννοηθεί πως αύριο θα είναι. ανέτοιμος.

ΥΓ Ωραίο το Μπακού. Δεν περιμένεις με τίποτα να συναντήσεις αυτό το πράγμα ερχόμενος εδώ.

Νίκη για να στείλεις την πίεση στους άλλους