MENU

Κλείνει ο Αζεβέδο και τα λογοπαίγνια με τον Ζεβεδαίο και τα παιδιά του χτυπούν κόκκινα στις εφημερίδες. Λόγω του βεβαρημένου ιστορικού του στους τραυματισμούς όμως, μένει στον ΠΑΟΚ για παν ενδεχόμενο και ο... Λεβέκ. Στο SDNA συνεχίζονται τα αποθεωτικά αφιερώματα στον Χατζισαφί, παρότι φεύγει δανεικός στο Παραλίμνι. Γκελάρουν οι μεγάλοι και ανεβαίνει πρώτος ο Ατρόμητος! Απολύεται ο Λεμονής – στη θέση του ο Ντούσαν Μπάγεβιτς! Άνω κάτω η ΑΕΚ...

Προσφυγή καταθέτει και ο Βασίλης Κωνσταντίνου, αφού παρουσιάζει 8 εισιτήρια του μετρό που δεν του τα πλήρωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Σκάι στο δελτίο ειδήσεων παίζει συνεντεύξεις της Μάρθας Καραγιάννη από το 1984 που ισχυρίζεται πως ο άλλοτε διεθνής πορτιέρε, την έδερνε το '77. Επιστρέφει ο Λεβέκ, αλλά κόβεται στο ξύρισμα και παθαίνει τέτανο. Άλλες τρεις βδομάδες έξω. Απολύεται ο Μπάγεβιτς – στη θέση του ο Αναστόπουλος. Δακρύζει ο Αλέφαντος. Στην ΑΕΚ επικεντρώνονται στην επιτάχυνση των έργων της Αγιασοφιάς. Και σε τρισάγια.

Ο χαλκέντερος Αζεβέδο με αλλεπάλληλα όργια, γκολ και ασίστ, κρατά μόνο τον ΠΑΟΚ κοντά στον Ατρόμητο – οι άλλοι σέρνονται: “Τα παιδιά τους έχουν τον Ζεβεδαίο πατέρα”, γράφει η Forza! Ο Βαγγέλης Γραμμένος λαμβάνει δέμα με βλήμα μπαζούκας μέσω ταχυδρομείου. Η επιστολή γράφει: “Ο λαός μιας μεγάλης ομάδας, με έδρα δυτικά του Μοσχάτου”. Όλοι αναρωτιούνται ποιοι νά 'ναι... Απολύεται ο Αναστόπουλος – στη θέση του ο Αλέφαντος. Δακρύζει ο Αναστόπουλος.

Επιστρέφει ο Λεβέκ πρωταπριλιά στις προπονήσεις, αλλά παρουσιάζει έντονη φαγούρα και η διάγνωση σοκάρει: Αλλεργία στις μπάλες ποδοσφαίρου! Τρεις βδομάδες εκτός για ειδική θεραπεία με πλακούντα ελαφίνας. Ευτυχώς ο Αζεβέδο πετάει! Η ΑΕΚ χάνει δικαστήριο για το γήπεδο, από κάτοικο που αποδεικνύει ότι καταστρέφεται ο βιότοπος της σαύρας "γουστερίτσα", που ζούσε στην περιοχή. Ο Μελισσανίδης ξαναδέρνει τον Κούγια απ' τα νεύρα. Απολύεται ο Αλέφαντος – στη θέση του ο Λεμονής. Ο Ατρόμητος πρώτος και ο ΠΑΟΚ ένα βαθμό πίσω, συνεχίζουν χωρίς γκέλες.

Πριν την τελευταία αγωνιστική που ο Ατρόμητος υποδέχεται την υποβιβασμένη Κέρκυρα είναι πρώτος, ένα πόντο πάνω από τον ΠΑΟΚ που υποδέχεται τον υποβιβασμένο Πλατανιά. Στο 90´ κι ενώ τα δυο παιχνίδια είναι 0-0, ο Ουάρντα με απευθείας εκτέλεση φάουλ – αυτογκόλ, δίνει τον τίτλο στον ΠΑΟΚ. Ο Κ. Καραπαπάς κάνει ανάρτηση ένα λερωμένο βρακί και γράφει: “ΦΑΤΕ ΣΚΑΤΑ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ!!!” και τρεις φατσούλες που κάνουν εμετό. Έχει 8χιλ like και 14χιλ κοινοποιήσεις.

Ο Λούμπος Μίχελ δικαιωμένος και πανίσχυρος, διώχνει Πέλκα, Μαλεζά, Πασχαλάκη, Μυστακίδη και όποιον μιλά ελληνικά σε απόσταση τριών χιλιομέτρων από την Τούμπα. Ακόμα και ιδιοκτήτες διαμερισμάτων της περιοχής, που απαλλοτριώνονται και μοιράζονται σε αλλοδαπούς. Ξεκινά η δίκη της εγκληματικής οργάνωσης. Ο Κώστας Καραπαπάς ανεβάζει στο facebook την ιδρυτική διακήρυξη της Φιλικής Εταιρίας και γράφει: “ΟΙ ΥΨΗΛΑΝΤΗΔΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΧΕΣ”, μια φατσούλα διαβολάκι και τέσσερα φουσκωμένα μπράτσα.

Ολοκληρώνει την αποθεραπεία του ο Λεβέκ και του ανανεώνεται το συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια. Κατά την υπογραφή, σπάει η πένα του Μίχελ, του καρφώνεται στο δάχτυλο και ο Γάλλος λιποθυμά από την αιμορραγία. Συνέρχεται στο ιατρείο και διαφεύγει τον κίνδυνο. Ο αθλητικός διευθυντής δηλώνει πως ο ΠΑΟΚ θα σταθεί δίπλα στον άτυχο ποδοσφαιριστή μέχρι να γυρίσει οριστικά και απολύτως υγιής. Αυτό, δεν το προλαβαίνει ετούτος ο Καζαμίας... Η Σερβία σηκώνει το mundial, ο Πρίγιο με 6 γκολ πρώτος σκόρερ. Τον πουλά ο ΠΑΟΚ 150 εκ στη Ρεάλ και το κενό του έρχεται να καλύψει ο Μανιάς.

Προκήρυξη πρόωρων εκλογών για τον Σεπτέμβριο! Ο ΠΑΟΚ πέρασε στα play off του Champions League, αποκλείοντας την Έστερσουντ και κληρώνεται με τον Άγιαξ. Η ομάδα αρνείται να ξαναπαίξει με τους Ολλανδούς, λόγω βαρεμάρας και υποβιβάζεται αυτοβούλως στο Europa League. Ο Σάββας Θεοδωρίδης πάνω στον ισθμό της Κορίνθου, δηλώνει στη Nova: “μόνο ο Ολυμπιακός φέρνει βαθμούς στη χώρα” και ο Γαβαλάς πηδάει απ' τη γέφυρα και φεύγει κολυμπώντας για το Λουτράκι.

Νικά η Νέα Δημοκρατία στις εκλογές, ορκίζεται πρωθυπουργός ο Κυριάκος και υπουργός δικαιοσύνης ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Λόγω προφανούς ασυμβίβαστου με τα νέα του καθήκοντα, παραιτείται από κατηγορούμενος για κακουργηματικές πράξεις και ο πρώτος νόμος που ψηφίζει η νέα Βουλή, καταργεί και καθιστά παράνομο τον ορισμό “εγκληματική οργάνωση”, από το ελληνικό λεξιλόγιο. Απολύεται ο Λεμονής και ο Ολυμπιακός δεν αποκτά ξανά προπονητή. Ποτέ.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος λαμβάνει με το ταχυδρομείο ένα τανκ και την επιστολή υπογράφει “ο λαός μεγάλης ομάδας, με ιστορική έδρα ανατολικά του Τουρκολίμανου”. Η αντιτρομοκρατική συλλαμβάνει τον πρόεδρο του Εθνικού Πειραιώς. Ο Ιβάν Σαββίδης μετά από όσα συμβαίνουν στη χώρα, δηλώνει έτοιμος να αποσύρει τον ΠΑΟΚ απ' το πρωτάθλημα. Ξαφνική έρευνα στο εργοστάσιο της Σουρωτής, εντοπίζει τέσσερα μπουκάλια με σκισμένη ετικέτα. Ο υπουργός Δικαιοσύνης με καταχώρηση του στα 30-32 ΜΜΕ που διαθέτει ζητά να καταδικαστεί για λαθρεμπόριο άνευ δίκης. Στη Δίκη του Σκάι όμως, αποκαλύπτεται μέσω συνέντευξης τροχονόμου, ότι το τροχαίο Κεντέρη – Θάνου ήταν στημένο. Πέφτουν τα τσιμέντα...

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης φωτογραφίζεται σε άγνωστη τοποθεσία με το ιστορικό t-shirt που έχει στάμπα REVOLUTION και μια φωτο του Ιβάν πίσω του, με μούσια ως το πάτωμα και καλεί τους ελεύθερους Έλληνες σε επανάσταση! Κάποιος του θυμίζει πως και ο ίδιος ανήκει στο κυβερνών κόμμα όντας ευρωβουλευτής του και κείνος απαντά “ό,τι έγινε, έγινε – μην κοιτάμε πίσω”. Με νεότερη απόφαση του υπουργού δικαιοσύνης, ο Ολυμπιακός παίρνει όλα τα πρωταθλήματα, σε όλα τα σπορ για τα επόμενα τρία χρόνια. – Ο Γιώργος Γκιρτζίκης, νέος πρόεδρος της Δημοκρατίας!

Ο Βαγγέλης Γραμμένος αγνοείται και ο νέος υπουργός προστασίας του πολίτη, εκδότης κύριος Αιμίλιος Κοτσώνης, δηλώνει: “είμαι σίγουρος πως είναι καλά, ειδάλλως θα έκανε ένα τηλεφώνημα...” Νέος πρόεδρος της ΕΠΟ διορίζεται (για το γαμώτο...) ο Βασίλης Παπαθεοδώρου, που έχει αφήσει το SDNA σε μένα, που δηλώνω σε μια κάμερα που μοιράζει εικόνα στα 32 κανάλια που εκπέμπουν στη χώρα, όλα ιδιοκτησίας Μαρινάκη: “Η εξυγίανση τώρα δικαιώνεται”. Ο Ασβεστάς αναλαμβάνει υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Κώστας Καραπαπάς, κυβερνητικός εκπρόσωπος πια, αναρτά στο facebook ένα ερυθρόλευκο δέντρο και γράφει “ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ 2019”, μια φατσούλα σούπερμαν και τρεις δακρυσμένες απ' τα γέλια...

Υγεία και αγάπη για όλον τον κόσμο!

Καζαμίας Τζαντζαρά για το 2018