MENU

Αλυσιδωτές αντιδράσεις προκάλεσε η χθεσινή αποκάλυψη του SDNA και του Άρη Ασβεστά για την αλλαγή έδρας της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, μετά από την πολυετή χρησιμοποίηση του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τα παιχνίδια της.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, προχώρησε μάλιστα σε διάψευση της συγκεκριμένης πληροφορίας, υποστηρίζοντας με δηλώσεις του στα ΜΜΕ ότι «δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα, απολύτως κανένα».

Ουδεμία έκπληξη, βέβαια, για τη συγκεκριμένη κίνηση του προέδρου της ΕΠΟ, η οποία είναι απόλυτα φυσιολογική, καθώς κάθε άλλη του ενέργεια δεν θα είχε λογική, από τη στιγμή που το συγκεκριμένο ζήτημα δεν έχει έρθει καν προς συζήτηση στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ, την ίδια ώρα μάλιστα που η εθνική ομάδα έχει ακόμη να δώσει επίσημα παιχνίδια στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπως το αποψινό με το Γιβραλτάρ ή το επικείμενο που θα φιλοξενήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για τα μπαράζ του Μουντιάλ.

Άλλωστε, πράγματι, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει καμία απόφαση για αλλαγή έδρας της εθνικής ομάδας, ούτε φυσικά πιέζει ο χρόνος τους ανθρώπους της ΕΠΟ για την υλοποίησή της. Η δεδομένη σκέψη που υπάρχει αφορά τη διετία 2018-2020 και σε αυτήν αναφερόταν ξεκάθαρα το ρεπορτάζ του SDNA. Και από το 2018 η εθνική θα αλλάξει έδρα. Κι ας μένουν ορισμένα Μέσα σε μια φυσιολογική κίνηση του Βαγγέλη Γραμμένου, μόνο και μόνο για να διαψεύσουν ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ του SDNA. Δεν θα είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που η πραγματικότητα θα εκθέσει τα συγκεκριμένα Μέσα.

Αχώνευτο για κάποιους, αλλά η Εθνική φεύγει από το Καραϊσκάκη...