MENU

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Σέλτικ: «Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς. Σεβόμαστε την ΑΕΚ, είδαμε και την περασμένη εβδομάδα ότι είναι πολύ καλή ομάδα που τα τελευταία δύο χρόνια έχει δουλέψει πολύ σκληρά. Αναμένουμε μια δύσκολη αναμέτρηση κι αυτό είναι φυσιολογικό γι΄ αυτό το επίπεδο που βρισκόμαστε. Η πρόκριση είναι πολύ σημαντική γιατί μιλάμε για το κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο που είναι το Champions League. Βεβαίως υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να μην προκριθείς. Έχουμε αποδείξει τι μπορούμε να καταφέρουμε και αντιμετωπίζουμε με απόλυτο σεβασμό τον αυριανό αγώνα. Η πρόκριση στα play off είναι ένα πολύ ισχυρό κίνητρο για όλους μας.

Έχω αντιμετωπίσει αντίστοιχες προκλήσεις, ενδεχομένως λόγω των συνθηκών ίσως είναι η σημαντικότερη. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δείξουμε την ποιότητα και τη νοοτροπία που έχουμε ως ομάδα και προσδοκούμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα. Εστιάζω στην ομάδα και την προετοιμασία της γιατί έχουμε πολλές αναμετρήσεις στη συνέχεια. Όλοι μας πρέπει να σταθούμε δυνατοί και να δείξουμε αυτό το πρόσωπο και στη συνέχεια».

Όσον αφορά τον Ντεμπελέ είπε: «Ήταν άτυχος με τον τραυματισμό του, όμως δούλεψε σκληρά, επανήλθε και θα είναι στην ομάδα αύριο. Ίσως είναι πρόωρο να ξεκινήσει, αλλά θα βρίσκεται στον πάγκο, έχει τεράστια θέληση να παίξει και σε κάποιο σημείο του αγώνα θα παίξει το ρόλο του».

Για την απουσία του Μπογιάτα υποστήριξε: «Η απουσία του Μπογιάτα δεν μας αποσπά. Θα έλεγα ότι είναι λυπηρό που δεν είναι μαζί μας, αλλά εμείς θα δείξουμε πίστη σε αυτούς που είναι μαζί μας και θα αγωνιστούν αύριο».

Για το ότι το ΟΑΚΑ δεν θα είναι γεμάτο: «Είτε είναι γεμάτο το μισό, είτε όχι, παραμένει ένα σκληρό παιχνίδι για μας. Είμαστε όμως μια συλλογική ομάδα, που δουλεύει ακούραστα τα τελευταία δυο χρόνια. Φυσικά αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για μας. Σεβόμαστε την ΑΕΚ, που είναι μια καλή ομάδα -το είδαμε αυτό την προηγούμενη εβδομάδα- αλλά είμαι σίγουρος ότι κι αυτοί θα μας σεβαστούν και θα διαπιστώσουν ότι είμαστε μια καλή ομάδα. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα, όποια κι αν είναι η προσέλευση του κόσμου ή η υποστήριξή του».

Ρότζερς: «Είναι ίσως η σημαντικότερη πρόκληση της καριέρας μου»