MENU

Κάθε μέσο επιστράτευσε ο Ολυμπιακός προκειμένου να πάρει αποτέλεσμα από την Γιουβέντους και να αποφύγει το απόλυτο ρεκόρ αρνητικής συγκομιδής από ελληνική ομάδα στην ιστορία του Champions League.

Με το ρολόι να σημαδεύει το 79ο λεπτό και την «Μεγάλη Κυρία» να προηγείται με 0-1, ο εκφωνητής του «Καραϊσκάκης» είχε μία... ασυνήθιστη έμπνευση. Μπορεί ο Ολυμπιακός να μην είχε το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον, έχοντας εξασφαλίσει την 4η θέση από την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο από τα μεγάφωνα ακούστηκε το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα, όπου η Μπαρτσελόνα προηγούνταν με 1-0 της Σπόρτινγκ.

Μάλιστα η συγκεκριμένη αναγγελία ακούστηκε τόσο στα ελληνικά, όσο και στα ιταλικά ώστε να ενημερωθούν όλοι στο γήπεδο για το τι συμβαίνει την ίδια ώρα στην Βαρκελώνη. Γιατί άραγε;

Με τα συγκεκριμένα αποτελέσματα, η Γιουβέντους έπαιρνε το εισιτήριο για την επόμενη φάση, τόσο με ήττα, όσο και με ισοπαλία, επομένως ο εκφωνητής του γηπέδου ενδεχομένως να πόνταρε στο ενδεχόμενο χαλάρωσης των Ιταλών.

Ωστόσο, αυτό δεν συνέβη. Μπορεί στην επόμενη φάση ο Μπεν να είχε δοκάρι, ωστόσο λίγο πριν το τέλος ο Μπερναρντέσκι «έγραψε» το 0-2, που ήταν ο επίλογος της φετινής ευρωπαϊκής πορείας του Ολυμπιακού.

Για την ιστορία, η Γιουβέντους δεν είχε τον παραμικρό λόγο να χαλαρώσει, αφού η νίκη στους ομίλους δίνει 1,5 εκατομμύριο ευρώ, εν αντιθέσει με την ισοπαλία που δίνει «μόλις» 500.000 ευρώ.

Έξυπνο το τρικ, αλλά η «Μεγάλη Κυρία» δεν τα… τρώει κάτι τέτοια!

Το απίστευτο κόλπο στο «Καραϊσκάκης» που δεν «έχαψε» η Γιουβέντους! (vid)