MENU

Ο όμιλος «μύριζε» από χιλιόμετρα ότι θα εξελιχθεί σε έναν ευχάριστο περίπατο για Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν. Τα δύο θηρία καθάρισαν από την 4η αγωνιστική και τυπικά με την υπόθεση πρόκριση και το μόνο που απομένει είναι δούμε ποιος θα κατακτήσει την πρωτιά.

Οι Παριζιάνοι έδωσαν ακόμα ένα σόου, δίχως να γκαζώσουν κιόλας. Το εύκολο 5-0 επί της Άντερλεχτ ήταν η 4η συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Ουνάι Έμερι, που με τέρματα 17-0 στον όμιλο δεν βλέπει τίποτα και κανέναν!

Οι Βέλγοι άντεξαν για 30 λεπτά, όταν ο Μπαπέ είδε τον Βεράτι με υπέροχη διαγώνια μπαλιά και ο Ιταλός τελείωσε καταπληκτικά με φαλτσαριστό σουτ.

Με ανάλογο τρόπο, ο Νεϊμάρ σημείωσε το 25ο του γκολ στη διοργάνωση στην εκπνοή του ημιχρόνου (45’, 2-0), δείχνοντας για μία ακόμα φορά την απαράμιλλη κλάση του.

Το δοκάρι στέρησε στον Βραζιλιάνο ένα ακόμα γκολ σε εκτέλεση φάουλ (52’), όμως ο Κυρζαουά, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ έγραψε σε κενή εστία το 3-0. Ο Γάλλος αριστερός μπακ για ένα βράδυ έκλεψε την δόξα των ακριβοπληρωμένων σταρ, αφού πέτυχε και δεύτερο γκολ σε μία ονειρεμένη φάση.

Οι Παριζιάνοι «έκρυψαν» την μπάλα και ο Κυρζαουά με κεφαλιά «ψαράκι» την εμφάνισε στα δίχτυα, όμως η εκπληκτική του παράσταση δεν είχε τελειώσει εκεί. Με διαγώνιο σουτ (78') έκανε το πρώτο χατ-τρικ της καριέρας του στο χορταστικό 5-0, που έστειλε τον Νεϊμάρ και την παρέα του στους «16».

https://streamable.com/mrc1h

Πρόκριση με στιλ… βαυαρικό!

Με τον Γιουπ Χάινκες στο τιμόνι, η Μπάγερν είναι ξανά μία κυνική, βαυαρική μηχανή, που δεν εντυπωσιάζει, αλλά παίρνει αυτό που θέλει. Η Σέλτικ ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, αλλά οι Γερμανοί την τελείωσαν με δύο «χτυπήματα» σε καίρια σημεία.

Οι Σκωτσέζοι έχαναν τις ευκαιρίες (με χαρακτηριστικότερη αυτή του Άρμστρονγκ στο 4ο λεπτό), αλλά η Μπάγερν πήρε προβάδισμα, όταν μετά από βολέ του Ούλραϊχ (!), ο Κομάν μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα σε μία ασόβαρη αμυντική αντίδραση των γηπεδούχων.

Η Σέλτικ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον ΜακΓκρέγκορ (74’) στο σημείο που δεν πίεζε ιδιαίτερα, όμως δεν το χάρηκε για πολύ. Τρία λεπτά αργότερα ο Τσάβι Μαρτίνεθ ήρθε με φόρα από πίσω και με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-2 (77’) που έστειλε τους Βαυαρούς στην επόμενη φάση.

https://streamable.com/wguri
Παρί Σεν Ζερμέν - Άντερλεχτ 5-0 (vids)