MENU

Η Μπαρτσελόνα έκανε τη μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία του Champions League το βράδυ της Τετάρτης, φτάνοντας στο απίστευτο 6-1 επί της Παρί -μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα- με τα τρία γκολ της πρόκρισης να έρχονται στα τελευταία επτά λεπτά της αναμέτρησης.

Στην προσπάθειά της αυτή βέβαια είχε... συνοδοιπόρο και τον ρέφερι της συνάντησης, Ντενίζ Αϊτεκίν, ο οποίος έδωσε ένα ανύπαρκτο πέναλτι στον Σουάρες για το 5-1 στο 90', ενώ νωρίτερα είχε αρνηθεί πέναλτι και κόκκινη στον Μασεράνο, σε φάουλ επάνω στον Ντι Μαρία.

Την ίδια στιγμή που ολόκληρη η ποδοσφαιρική υφήλιος αφενός αποθεώνει τη Μπάρτσα γι' αυτόν τον "άθλο" κι αφετέρου ρίχνει... ανάθεμα στον Γερμανό διαιτητή, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας του στέκεται στο πλευρό του και θεωρεί επιτυχημένη την παρουσία του στο "Καμπ Νου"!

«Ήταν πολύ καλή η διαιτησία του Αϊτεκίν», ήταν χαρακτηριστικά το σχόλιο που έγινε από πηγές της γερμανικής ομοσπονδίας στην "As", με τον Τύπο της χώρας βέβαια να έχει εντελώς διαφορετική άποψη.

Παράλληλα δημοσίευμα της "Marca" αναφέρει ότι ο Πιερλουίτζι Κολίνα που είναι κι ο υπεύθυνος διαιτησίας της UEFA, προσανατολίζεται στο να βάλει στον "πάγο" τον 38χρονο ρέφερι μέχρι το τέλος της σεζόν και να μην ξανασφυρίξει κανένα ευρωπαϊκό παιχνίδι για τα λάθη του στο "Καμπ Νου".

«Καλή η διαιτησία του Αϊτεκίν»!