MENU

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ξεκίνησε ιδανικά στο Champions League επικρατώντας των «κανονιέρηδων» με 2-1 στο «Μάξιμιρ». Ακολούθησε, όμως, η καταστροφή. Διαδοχικές ήττες και η τιμωρία (για τέσσερα χρόνια) του αρχηγού της Αριάν Αντέμι, ο οποίος βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ μετά το ματς με την Άρσεναλ.

Από εκείνο το βράδυ πέρασαν τέσσερις μήνες. Η φάση των ομίλων ολοκληρώθηκε και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ αποκλείστηκε (και) από το Europa League. Μία φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα vecernji το Σάββατο, όμως, ήρθε να βάλει φωτιά στην Κροατία και να ανοίξει ξανά την κουβέντα για τον Αντέμι και τις ουσίες που βρέθηκαν στον οργανισμό του.

Η φωτογραφία αποτυπώνει την στιγμή που ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ Νταβίντ Οσπίνα δίνει το μπουκάλι του στον Αντέμι για να πιει νερό!

Το δημοσίευμα στην κροατική ιστοσελίδα έχει τίτλο «τι του πρόσφερε ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ;» και το σχετικό ρεπορτάζ σημειώνει μεταξύ άλλων πως στους προηγούμενους (έξι) έλεγχους ντόπινγκ που έγιναν στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν υπήρξε κανένα κρούσμα. Καταλήγει, μάλιστα, πως «δεν θέλουμε να αφήσουμε υπόνοιες, αλλά καταγράφουμε τα γεγονότα...»

Σοβαρές (κροατικές) υπόνοιες για την Άρσεναλ!