MENU

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Κώστας Φορτούνης στην αγγλική Mirror ενόψει της αναμέτρησης με την Άρσεναλ για την τελευταία αγωνιστική του Champions League:

Για το ματς του Καραϊσκάκη: «Είναι το παιχνίδι που όλοι περιμέναμε. Θα είναι ένα ματς με πολύ πάθος και θα είναι δύσκολο. Όμως πιστεύω ότι έχουμε το πλεονέκτημα γιατί παίζουμε στο γήπεδό μας, μπροστά στους οπαδούς μας. Η Άρσεναλ δεν έχει πάει τόσο καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ φέτος αλλά θέλει να γυρίσει την κατάσταση. Έχει πολύ επικίνδυνους επιθετικούς παίκτες οπότε μπορεί να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή. Πρέπει να συγκεντρωθούμε για να το σταματήσουμε αυτό».

Για τη νίκη του Ολυμπιακού στο Λονδίνο: «Σίγουρα η νίκη μας στο Λονδίνο ήταν μία από τις μεγαλύτερες βραδιές στην ιστορία του κλαμπ. Ήταν ένα φανταστικό αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός δεν είχε κερδίσει ποτέ στην Αγγλία. Τώρα ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και αν προκριθούμε, μπορούμε να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία για την ομάδα μας».

Για την πίεση που υπάρχει για το αποτέλεσμα: «Σίγουρα είναι μία δύσκολη κατάσταση. Ξέρουμε ότι όλος ο πλανήτης βλέπει το Τσάμπιονς Λιγκ, οπότε αν προκριθούμε στον επόμενο γύρο θα κάνουμε ευτυχισμένη τη χώρα και τους οπαδούς μας».

Για τις απουσίες της Άρσεναλ: «Η Άρσεναλ θα παίξει χωρίς μερικούς πολύ σημαντικούς παίκτες, το ξέρουμε αυτό. Όμως έχει καλούς παίκτες, οπότε όποιος και αν παίξει εναντίον μας θα είναι εξαιρετικά επικίνδυνος. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε το δικό μας παιχνίδι για να περάσουμε και να γράψουμε ιστορία».

Φορτούνης: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»