MENU

Για την καλύτερη πρόσβαση στο γήπεδο, αλλά και τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας λόγω των γεγονότων στο Παρίσι, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας που θα βρεθούν την Τρίτη το βράδυ στο γήπεδο της Μπάγερν.

Αναλυτικά οι οδηγίες: Η αστυνομία του Μονάχου θα ήθελε να σας δώσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με την παραμονή σας στον αγώνα. Η κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα επιβάλλει μεγάλη προσοχή από όλους. Η αστυνομία του Μονάχου δίνει μεγάλη έμφαση στο θέμα τις δικής σας ασφάλειας. Δράσεις και μέτρα συμφωνήθηκαν και επιβεβαιώθηκαν και σε συνεννόηση με την ΠΑΕ.

Ειδικά λόγω της επικαιρότητας η χρήση βεγγαλικών μπορεί να οδηγήσει σε πανικό. Αυτό μπορεί να έχει τραγικό αποτέλεσμα. Σας εφιστούμε την προσοχή να μην χρησιμοποιείτε βεγγαλικά και ειδικά κροτίδες. Σας παρακαλούμε να συμπεριφέρεστε κόσμια και ήρεμα, ειδικά στις εισόδους. Να υπακούτε στις εντολές της αστυνομίας, των σεκιούριτι και των μεγαφώνων του Σταδίου.

Σε περίπτωση που παρατηρήσετε κάτι ύποπτο, ενημερώστε αμέσως έναν αστυνομικό ή καλέστε την αστυνομία στον αριθμό έκτακτης ανάγκης 110 !

Η αστυνομία είναι σε συνεχή επαφή με τον διοργανωτή. Σε περίπτωση κινδύνου θα σας ειδοποιήσουμε από τα μεγάφωνα του γηπέδου, όπως επίσης από το προφίλ της αστυνομίας στο Facebook και στο Twitter.

Μετάβαση στο γήπεδο

Οι πινακίδες στον αυτοκινητόδρομο θα σας οδηγήσουν προς το γήπεδο (Allianz Arena). Τα λεωφορεία και επιβατικά Ι.Χ. μπορούν να παρκάρουν στο "Parkplatz Nord" το οποίο λειτουργεί ως πάρκινγκ τον φιλοξενούμενων. Από εκεί η πορεία προς το γήπεδο και την είσοδο της θύρας "Nord" των φιλοξενούμενων είναι μόνο μερικά λεπτά με τα πόδια.

Με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς χρησιμοποιείτε το μετρό U6 μέχρι τον σταθμό Fröttmanning. Το εισιτήριο του αγώνα δεν χρησιμεύει ως εισιτήριο μεταφοράς προς το γήπεδο. Πληροφορίες για τα εισιτήρια και τις τιμές θα βρείτε στο www.mvv-muenchen.de. Κατευθυντήριες γραμμές της αστυνομίας του Μονάχου.

Διαχωρισμός των οπαδών

Η λειτουργική γραμμή της αστυνομίας επιβάλλει υποχρεωτικό διαχωρισμό των οπαδών των δύο ομάδων από ένστολους στην πορεία από το κέντρο της πόλης προς το γήπεδο.

Έλεγχος κατά την είσοδο και απαγορευμένα αντικείμενα

Στις εισόδους των θυρών υπάρχει αυστηρός σωματικός έλεγχος. Στην Βαυαρία κατοχή ακόμα και μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών οδηγεί σε μήνυση. Η χρήση τηλεβόα απαγορεύεται.

Πληροφορίες σχετικά με τα απαγορευμένα αντικείμενα θα βρείτε στο www.allianz-arena.de. Οι υπεύθυνοι οπαδών της FC Bayern μπορούν να πληροφορήσουν τους υπεύθυνους του Ολυμπιακού σχετικά με την λίστα των αντικειμένων που επιτρέπονται.

Μέτρα ασφαλείας για τους φιλοξενούμενους

Η αστυνομία και η ομάδα ασφαλείας του γηπέδου ελέγχουν τις εισόδους των θυρών. Ένστολοι θα ελέγχουν καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα την θύρα των φιλοξενούμενων και σε περίπτωση ανάγκης θα επέμβουν. Ο διαχωρισμός των οπαδών θα γίνει μέσω νεκρών ζωνών όπως επιβάλλει κάθε ευρωπαϊκός αγώνας.

Αν υπάρχει ανάγκη διαχωρισμού των οπαδών μετά τον αγώνα, θα πληροφορηθείτε εκ των προτέρων. Εννοείται ότι σε εκείνο το διάστημα θα έχετε στην διάθεσή σας τους χώρους των τουαλετών και τα διάφορα μαγαζάκια.

Κίνδυνος από τα βεγγαλικά

Η χρήση βεγγαλικών και παραπλήσιων αντικειμένων απαγορεύεται αυστηρά και οδηγεί αμέσως σε μήνυση. Το γήπεδο όσο και οι χώροι γύρω από αυτό βιντεοσκοπούνται.

Διάλογος μεταξύ των δύο πλευρών

Την ημέρα του αγώνα η FC Bayern σας δίνει την δυνατότητα να συζητήσετε προσωπικά με υπεύθυνους ασφαλείας τόσο της ομάδας όσο και της αστυνομίας αλλά και της ομάδας σεκιούριτι στις 20:30 πίσω από την Θύρα 340.

«Ερυθρόλευκες» οδηγίες για το Μόναχο