MENU

Η ελληνική παραγωγή δεν έδειξε χθες τα δύο γκολ του Πάρντο με τη χρήση της τεχνολογίας της «γραμμής», ώστε να γίνει ξεκάθαρο στους τηλεθεατές αν υπήρχε κάτι μεμπτό στις δύο φάσεις, προκαλώντας αρκετά σχόλια μεταξύ των οπαδών.

Και στα δύο γκολ, ορισμένοι στάθηκαν στην πιθανότητα να είναι οφσάιντ ο Ιντέγε (στο 1ο γκολ) ή ο σκόρερ Πάρντο (στο 2ο), καθώς τα ριπλέι δεν ξεκαθάριζαν τη θέση των δύο επιθετικών.

Το SDNA, όπως πάντα... παίρνει την ευθύνη να διαλευκάνει τις φάσεις και δίνει ξανά την αλήθεια ωμή στο πιάτο σας. Ακριβώς όπως έκανε και χθες, αμέσως μετά την απόκρουση του Εντουάρντο στο πέναλτι του Φορτούνη, όπου μόνο το SDNA τόλμησε και ανέδειξε την καραμπινάτη παράβαση του τερματοφύλακα!

Στην περίπτωση των γκολ, τα βάλαμε στη μονταζιέρα, παγώσαμε την εικόνα, χρησιμοποιήσαμε τη γραμμή και ιδού τα δύο γκολ του Ολυμπιακού ...πεντακάθαρα.

Πεντακάθαρα και ως εικόνα, πεντακάθαρα και ως γκολ, αφού οφσάιντ δεν υπάρχει πουθενά! Δείτε τα γκολ του Ολυμπιακού με την τεχνολογία της γραμμής στο βίντεο του SDNA για να έχετε κι εσείς σαφή εικόνα...

Πεντακάθαρα και τα δύο γκολ του Ολυμπιακού! (vid)