MENU

Είχε δημιουργηθεί ένταση στο Ζάγκρεμπ με το καπέλο του Μιλιβόγιεβιτς και μιλώντας στους Κροάτες δημοσιογράφους ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού (ο οποίος είναι τραυματίας και δεν θα παίξει ούτε απόψε) τόνισε πως θα ήθελε να εμφανιστεί στο Γ. Καραϊσκάκης με καπέλο του Παναθηναϊκού για να «καταλάβει ο Μιλιβόγιεβιτς τι έκανε...»

Με αφορμή την ενέργεια του Μιλιβόγεβιτς να φορέσει καπέλο του Ερυθρού Αστέρα, στη μικτή ζώνη, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ντινάμο στο Ζάγκρεμπ (1-0), πως θα σου φαινόταν εάν οι παίκτες φορούσαν καπέλα του Παναθηναϊκού, ήταν η ερώτηση στον Σίλντενφελντ.

«Ακριβώς. Θα ήθελα να ήμουν εγώ ένας από τους δικούς μας που θα εμφανιζόταν με καπέλο του Παναθηναϊκό. Ώστε να καταλάβει ο Μιλιβόγεβιτς τι έκανε με το καπέλο που φόρεσε στο “Μάξιμιρ”», ανέφερε αρχικά ο «Σίφο»!

«Ήταν αντιεπαγγελματικό αυτό που έκανε ο Μιλιβόγεβιτς και δεν έδειξε κανέναν σεβασμό για καμία ομάδα σε κανένα παιχνίδι και σε κανέναν αντίπαλό του. Έπαιξα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό και τον γνωρίζω. Πάντα ήταν έτσι, δεν έμεινα έκπληκτος από τη συμπεριφορά του», ολοκλήρωσε ο πρώην άσος του «τριφυλλιού» και του «δικέφαλου του βορρά».

Σίφο: «Με καπέλο του Παναθηναϊκού στον Πειραιά»!