MENU

Άπαντες έβγαλαν το «καπέλο» στον Νιγηριανό επιθετικό με τον Κριστιάν Καρεμπέ που με το χαμόγελο πάντα δέχθηκε να μιλήσει σε όλους όσους του ζήτησαν την άποψη του, να είναι ένας από αυτούς. «Είναι σπουδαία νίκη, κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι, πάμε βήμα-βήμα. Ήμασταν και τυχεροί, η διαφορά μας με την Ντιναμό ήταν ο Ιντέγε» έλεγε ο Καρεμπέ με τον Δημήτρη Σιόβα που έβγαλε την μπαλιά στο γκολ λίγο μετά να κάνει πάσα τον Ιντέγε στους δημοσιογράφους όταν του ζήτησαν να μιλήσει για το ματς.

"Πάτε να βρείτε τον Μπράουν, εγώ δεν έκανα τίποτα. Δεν μιλάω εγώ. Μίλησα στη συνέντευξη Τύπου, δεν θα γίνω γραφικός. Πάτε στον Μπράουν" ήταν η απάντηση του Σιόβα την ώρα που ο Φορτούνης μίλαγε πρώτα στους Κροάτες και μετά και στους Ελληνες δημοσιογράφους και αυτός για τον Ιντέγε. "Έχασε μια μεγάλη ευκαιρία, αλλά συμβαίνουν αυτά. Περίμενα όμως ότι θα έρθει και άλλη. Ε, μετά από λίγο έκανε το απίστευτο. Περίμενα ότι θα κόψει τη μπάλα προς τα πίσω, αλλά αυτός την πέρασε από την τρύπα της βελόνας" έλεγε ο νεαρός Έλληνες μεσοεπιθετικός με το χαμόγελο στα χείλη έχοντας πια συνηθίσει στα διπλά.

Δύο στα δύο έχει άλλωστε ο Φορτούνης με τον Ολυμπιακό στο Τσάμπιονς Λιγκ. «Το τρίτο στο Μόναχο;» του είπαν την ώρα που έφευγε προς το πούλμαν της ομάδας αποφεύγοντας να απαντήσει. Εκεί και αν είναι ζόρικα βέβαια. Λίγο πιο δίπλα ο Στέφανος Καπίνο τα.είχε με την Άρσεναλ, αποθεώντας τον Ιντέγε. «Τι καντήλια έριξα για την κακή μας τύχη στη μεγάλη ευκαιρία δεν λέγεται. Μετά όμως έκανε το απίστευτο ο Ιντέγε».

Σε «πηγαδάκι» ο Γρηγόρης Γεωργάτος συζητούσε για το ματς όταν του ζητήθηκε να μιλήσει στους δημοσιογράφους καθώς ήταν και ο μοναδικός που είχε παιξει το 1998 και ήταν παρών και στο χθεσινό διπλό. «Δεν μιλάω, άστο καλύτερα να συνεχισθεί το γούρι. Μπορεί κάποιοι να μας βάζουν βελάκια από το κακό τους».

Το γούρι πάντως το αποκάλυψε πανευτυχής ένας ακόμη «ερυθρόλευκος» που έχει συνηθίσει στο «κόκκινο Μαξιμίρ» καθώς ήταν και αυτός το 1998 στο Ζάγκρεμπ. «Θα μέναμε στο Westin, όταν όμως έμαθα ότι σε αυτό έμειναν ο ΠΑΟΚ και η Άρσεναλ που είχαν χάσει το ακύρωσα. Κλείσαμε τελικά στο Seraton, όπως και το 1998, και κερδίσαμε" έλεγε ο Κυριάκος Δουρέκας.

Το «καπέλο» στον Ιντέγε, το «Σέρατον», τα καντήλια και τα βελάκια