MENU

SPIEGEL: Η ελληνική αστυνομία χτυπά οπαδούς της Μπάγερν

Άσχημες στιγμές πριν από το παιχνίδι της Μπάγερν με τον Ολυμπιακό. Η ελληνική αστυνομία επιτέθηκε σε οπαδούς της Μπάγερν με κλομπ. Μία ομάδα οπαδών λέγεται ότι έχει φύγει από το γήπεδο. Τι προκάλεσε την αντίδραση της αστυνομίας δεν είναι ακόμα σαφές. Η πρώτη εμφάνιση των πρωταθλητών Γερμανίας από το 1983 είχε θεωρηθεί υψηλού ρίσκου εκ των προτέρων. Οι οπαδοί της Μπάγερν μεταφέρθηκαν με λεωφορεία στο γήπεδο και μπήκαν νωρίτερα με αστυνομική προστασία. Στο παρελθόν είχαν υπάρξει και σε άλλα ματς του Ολυμπιακού ταραχές.

BILD: Η αστυνομία επιτίθεται στους οπαδούς της Μπάγερν.

Σκηνές βίας στην Ελλάδα πριν από το ματς της Μπάγερν με τον Ολυμπιακό. Οι τηλεοπτικές εικόνες δείχνουν την αστυνομία να επιτίθεται με κλομπ. Κάποιοι από τους οπαδούς έχουν εγκαταλείψει το γήπεδο και δεν είναι σίγουρο ότι θα επανέλθουν.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας οπαδός της Μπάγερν τραυματίστηκε σοβαρά και χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στα ιατρείο για τις πρώτες βοήθειες.

SPORT1: Ταραχές στο γήπεδο του Ολυμπιακού

Οι χειρότερες δυνατές σκηνές εκτυλίχθηκαν πριν από την έναρξη του ματς της Μπάγερν με τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με μαρτυρίες μία μικρότερη ομάδα οπαδών αντάλλαξε προκλήσεις με λόγια και χειρονομίες με οπαδούς των γηπεδούχων στην θύρα 26 και μετά οι αστυνομικές δυνάμεις επενέβησαν και χτύπησαν με τα κλομπ, κάνοντας μαζική επίθεση στους οπαδούς της Μπάγερν.

Οργή από τα γερμανικά Μ.Μ.Ε για το ξύλο