MENU

Το φετινό ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου. Ωστόσο δεν είναι κάτι που φοβίζει τους παίκτες των «ερυθρολεύκων» καθώς αποτελεί έξτρα κίνητρο για την μεγάλη αποψινή αναμέτρηση κόντρα στους «Βαυαρούς».

Οι παίκτες του Μάρκο Σίλβα θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τη δύναμη της έδρας τους, κάτι που πράξανε με μεγάλη επιτυχία πέρυσι απέναντι σε επίσης μεγάλους αντιπάλους, όπως η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Γιουβέντους.

Συν τοις άλλοις ο κόσμος θα παίξει τον ρόλο του 12ου παίκτη στο σημερινό ματς με την ατμόσφαιρα στο «Καραϊσκάκη» να είναι καυτή, κάτι που στην Μπάγερν γνωρίζουν πάρα πολύ καλά.

Ο Μάρκο Σίλβα θα παρατάξει ένα 4-3-3 με τον Σαλίνο να περνάει στα χαφ και τον Τσόρι Ντομίνγκες στα πλάγια. Ο Ρομπέρτο θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια με την τετράδα της άμυνας να αποτελείται από τους Ελαμπντελαουί, Μαζουακού, Σιόβα και Ντα Κόστα. Στα χαφ θα βρίσκονται οι Καμπιάσο, Κασάμι και Σαλίνο, αριστερά ο Τσόρι και δεξιά ο Πάρντο στις πτέρυγες και στην επίθεση ο Ιντέγε.

Από την άλλη πλευρά στην Μπάγερν υπάρχουν διάφορα ερωτηματικά όσον άφορα την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Γκουαρδιόλα, ο οποίος συχνά συνηθίζει να ανακατεύει την τράπουλα.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να ξεκινήσει με τον Νόιερ κάτω από τα δοκάρια, τους Αλάμπα, Μπόατενγκ και Λαμ στην άμυνα, μπροστά τους τον Τσάμπι Αλόνσο που θα έχει βοήθειες από τους Τιάγκο και Βιδάλ, τον Ντάγκλας Κόστα αριστερά, τον Γκέτσε στα δεξιά, και τον Μίλερ πίσω από τον προωθημένο Λεβαντόφσκι.

Κουνάει σεντόνι...