MENU

Η ομάδα του Βερολίνου ήρθε ισόπαλη χθες (20/2) με τη Βόλφσμπουργκ κι έτσι οι «βασιλικοί μπλε» είχαν την ευκαιρία να την πιάσουν στη βαθμολογία. Ωστόσο, παρότι προηγήθηκαν, δεν κατάφεραν να επικρατήσουν της Στουτγκάρδης...

Οι γηπεδούχοι είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 14ο λεπτό, όταν ο Μπελχαντά πήρε το «ριμπάουντ» και σημείωσε το γκολ για την ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος και το τελευταίο 20λεπτο, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και τελικώς κατάφεραν να φύγουν με την ισοπαλία, καθώς ο Χάρνικ πήρε το «ριμπάουντ» στο 74' και διαμόρφωσε το 1-1!

Έτσι, η Σάλκε βρέθηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας, την τελευταία προνομιούχο, καθώς και στο -2 από την 3η Χέρτα.

Ανόβερο-Άουγκσμπουργκ 0-1

«Ανάσα» πήρε η Άουγκσμπουργκ, η οποία πέρασε από την έδρα του Ανόβερου (1-0) και βρέθηκε στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το ματς ήταν ισορροπημένο, με τους φιλοξενούμενους να είναι καλύτεροι στο πρώτο μέρος, ανοίγοντας το σκορ στο 14ο λεπτό με τον Κου να κάνει ωραία ατομική προσπάθεια και να νικάει τον Ζίλερ για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι άργησαν να αντιδράσουν, χάνοντας πολύ καλή ευκαιρία στις καθυστερήσεις με τον Μιλόσεβιτς να αναγκάζει τον Χιτζ σε δύσκολη επέμβαση!

Σάλκε – Στουτγκάρδη 1-1 (vids)