MENU

Θα έπρεπε, θεωρητικά, να είναι μουδιασμένοι: λίγο νωρίτερα σήμερα, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας τους παραδέχτηκε πως ο Κέβιν Ντε Μπρόιν βρίσκεται μια ανάσα από την ολοκλήρωση της (εξωπραγματικής, από οικονομικής απόψεως) μεταγραφής του στην Μάντσεστερ Σίτι.

Αυτό, όμως, στη θεωρία. Γιατί στην πράξη οι... εναπομείναντες παίκτες της Βόλφσμπουργκ, βρήκαν το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Σάλκε ως μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να παραδώσουν δωρεάν μαθήματα ποδοσφαίρου: με τον συνήθη ύποπτο- κι ευρισκόμενο σε ημιάγρια κατάσταση από πέρυσι- Ντοστ ν' ανοίγει το σκορ στο 17΄, τον Ροντρίγκεζ να διπλασιάζει τα τέρματα των γηπεδούχων στο 59΄ και τον Κλόζε να δίνει το έναυσμα, κάνοντας το 3-0 στο 61ο λεπτό, για να στήσουν οι οπαδοί ένα μίνι- πάρτι στις εξέδρες, το συγκρότημα του Χέκινγκ έκανε έναν υγιεινό περίπατο.

Οι «Λύκοι» παρέμειναν αήττητοι για 24ο σερί εντός έδρας παιχνίδι, κάνοντας νέο ρεκόρ στην ιστορία τους στην Μπουντεσλίγκα, υποχρέωσαν τη Σάλκε (την αντίπαλο του Αστέρα Τρίπολης στους ομίλους του Europa League) στην πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα και, ταυτόχρονα, σκαρφάλωσαν έστω και για μία ημέρα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Αν καταφέρουν να μείνουν εκεί μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, τότε το μίνι- πάρτι της εξέδρας, μάλλον θα μετατραπεί σε ανεξέλεγκτο παραλήρημα.

http://videa.hu/player?v=oyqKRnaJQhuHSkPa
http://videa.hu/player?v=5IbN1W83huTNW7d2
http://videa.hu/player?v=C9K6c8M5tMoJq1WH
«Λύκοι»... έγδαραν την Σάλκε (vids)