MENU

Την Δευτέρα η εκπομπή του ΣΚΑΪ «Δίκη» ανέφερε πως η Εισαγγελία άσκησε κακουργηματική δίωξη στους Θανάση Τόλιο και Κώστα Γιώτα. Ο λόγος ήταν πως το 2012 οι δύο ποδοσφαιριστές αγωνιζόντουσαν στον Ηρακλή Ψαχνών και στην ήττα της ομάδας τους με 2-1 από την Καλλιθέα φέρεται να έχουν εσκεμμένη ευθύνη στα δύο τέρματα που δέχθηκε ο Ηρακλής, σύμφωνα με την έκθεση της Sportradar.

Η εφημερίδα «LiveSport», με τον Βρασίδα Ράπτη, ήρθε σε επαφή με τους δύο πρωταγωνιστές οι οποίοι τόσιαν πως θα κινηθούν νομικά διότι δεν τους έχει κοινοποιηθεί κανένα έγγραφο, ενώ ούτε ο Ηρακλής Ψαχνών δεν έχει ενημερωθεί για κάτι τέτοιο. Επίσης οι δύο ποδοσφαιριστές στάθηκαν στο γεγονός πως είχαν αθωωθεί από την πρωτοβάθμια πειθαρχική επιτροπή της Football League.

Ο Κώστας Γιώτας, ο οποίος αγωνίζεται πλέον στα Τρίκαλα, ανέφερε: «Αν έκανα τέτοια πράγματα, θα έμενα σε βίλα και όχι στο ίδιο σπίτι με τους γονείς μου, τη γυναίκα μου και το παιδί μου. Είναι άδικο να ρίχνουν λάσπη. Μιλάμε ήδη με τον δικηγόρο του ΠΣΑΠ, προκειμένου να κινηθούμε νομικά».

«Αν το έκανα θα έμενα σε βίλα!»