MENU

Με την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League, βγάλαμε στην σέντρα τις ωραίες των άσων των γηπέδων.

Ισμήνη Χουστουλάκη –Νίκος Καρέλης: Οι Κρητικοί είναι ολίγον κουζουλοί πόσο μάλλον όταν ερωτευτούν.  Ο Νίκος Καρέλης φαίνεται πως βρήκε τον έρωτα της ζωής του στο πρόσωπο της Ισμήνης Χουστουλάκη και μην σας κάνει εντύπωση αν από αυτό το ζευγάρι φάμε κουφέτα. 

Ζοζεφίν Μπεργκ- Μάρκους Μπεργκ: Τόσο εντός ,τόσο και εκτός γηπέδων η κυρία Μπεργκ κλέβει την παράσταση.  Ο αγαπημένος της  όταν σκοράρει της αφιερώνει τα γκολ και όταν  τον συνοδεύει σε κοσμικά γεγονότα μαγνητίζει τα φλας των φωτογράφων.

Δώρα Γκουγκούση- Κλάους Αθανασιάδης: Ο έρωτας δεν κοιτάζει αποστάσεις. Ζωντανό παράδειγμα ο Κλάους Αθανασιάδης και η Δώρα Γκουγκούση που συμπληρώνουν τρία χρόνια σχέσης παρότι τους χωρίζουν 504 χιλιόμετρα. Η νεαρή ξανθιά θα βρίσκεται και αυτή τη χρονιά στα επίσημα της Τούμπας.  Ελίζαμπεθ Ρέγες-Σέρχιο Σάντσεθ: Το νέο αίμα στην… αρένα της Super League. Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής δεν έκανε μόνο εντύπωση για την μεταγραφή στον Παναθηναϊκό αλλά και για την μεταγραφή της συντρόφου του στις κερκίδες στου «Απόστολος Νικολαϊδης». Με τέτοια εντυπωσιακή παρουσία δίπλα του, θα μοιάζει με ταύρος μέσα στο γήπεδο.Νικόλ Σέρζινγκερ-Παϊτίμ  Κασάμι: Αναστάστωσαν την Μύκονο το καλοκαίρι με τα καμώματα τους. Αυτή ότι είχε χωρίσει με τον πιλότο της Formula 1, Λιούις  Χάμιλτον και αμέσως βρήκε παρηγοριά στον άσο του Ολυμπιακού.  Είναι δεν είναι ακόμα ζευγάρι, εμείς θα θέλαμε με… 1000 να δούμε την εντυπωσιακή τραγουδίστρια έστω και για έναν αγώνα  στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Μιρκέτα Βιδάλη-Στέφανος Καπίνο: Η δουλειά του νεαρού γκολκίπερ  είναι να αποκρούει τα σουτ των αντιπάλων.  Δεν σημαίνει όμως το ίδιο και με τα βέλη του έρωτα.  Το βέλος… της Μιρκέτας τον βρήκε κατευθείαν στην καρδιά και τα παιδιά δείχνουν να είναι πιο ερωτευμένα από ποτέ.  

Ελένη Χατζίδου- Άρης  Σοϊλέδης:  Όταν ο θεός του πολέμου Άρης, συνάντησε την ωραία Ελένη του τραγουδιού η ΑΕΚ, ανέβηκε στη Super League. Η χημεία τους είναι καταπληκτική  και η νεαρή αοιδός είμαστε σίγουροι πως για το χατίρι του ποδοσφαιριστή θα έχει ξεχάσει ήδη την μεγάλη της επιτυχία. Καλύτερη λοιπόν να γίνει η κάθε τους ημέρα. Μαρτίνα Πέτσι- Στέφανο Ναπολεόνι:  Τι καλύτερο για έναν Ιταλό να πίνει κάθε πρωί το εσπρεσάκι του φτιαγμένο από τα χεράκια της συντρόφου του. Η όμορφη Μαρτίνα είναι πηγή έμπνευσης για τον άσο του Ατρομήτου και πιστέψτε μας ο έρωτας του είναι διαρκείας και όχι στιγμιαίος όπως ο καφές.  

Οι γυναίκες που εμπνέουν τους παίκτες της Super League (pics)