MENU

Ξεκινώντας την συζήτηση με τον Πητ Παπαδάκο, μας προϊδέασε για τις ομάδες που θα δώσουν την μάχη της κούπας.

 «Στην αρχή το πρωτάθλημα θα έχει ενδιαφέρον για όλους, θα είναι ανταγωνιστικό  και λόγω της ΑΕΚ. Θα έχουμε έναν ισχυρό Ατρόμητο και έναν ΠΑΟΚ ο οποίος θα κάνει καλό ξεκίνημα. Στο… παιχνίδι θα βρίσκεται και ο Παναθηναϊκός για τέσσερις- πέντε αγώνες. Μετά τον πέμπτο αγώνα θα φανεί η διαφορά του Ολυμπιακού», τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε: « Τα ντέρμπι θα είναι αμφίρροπα φέτος. Στο τέλος του πρώτου γύρου θα μιλήσουμε για το ποιος θα είναι ο πρωταθλητής. Να επισημάνω επίσης πως φέτος δεν θα υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά στην βαθμολογία όπως συνέβη τις προηγούμενες δύο χρονιές».

Στη συνέχεια ο Πητ Παπαδάκος σχολίασε  ποδοσφαιριστές αλλά και προπονητές που θα πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα της Super League. 

Σίλβα-Αναστασίου-Δέλλας: «Θα έχουμε ανταγωνισμό  και μια διαμάχη στα ντέρμπι μεταξύ των Σίλβα, Αναστασίου και  Δέλλα. Ένας εκ των τριών θα φύγει νύχτα από την ομάδα του, αλλά δεν αποκαλύπτω ποιος».

Ιγκόρ Τούντορ (Προπονητής ΠΑΟΚ): Έχω μιλήσει ξανά για τον Τούντορ.   Είναι καλός αλλά θα φύγει νύχτα από τον ΠΑΟΚ».

Μιχάλης Γρηγορίου (Προπονητής Ατρομήτου): Έχει κάνει καλή ομάδα και ο Ατρόμητος θα ξεχωρίσει. Θα είναι μια «καυτή» χρονιά και για τους Περιστεριώτες». 

Εστέμπαν Καμπιάσο (Ποδοσφαιριστής Ολυμπιακού): «Είναι ένας σπουδαίος παίκτης που δίπλα στον Τσόρι μπορεί να κάνει πολλά πράγματα, αυτό προβλέπω».

Κώστας Φορτούνης (Ποδοσφαιριστής Ολυμπιακού): « Φέτος θα είναι η χρονιά του Φορτούνη, έχει δείξει καλά στοιχεία στα φιλικά και θα εντυπωσιάσει και στα επίσημα».

Μάρκους Μπεργκ (Ποδοσφαιριστής Παναθηναϊκού): «Πρέπει να προσέχει τους τραυματισμούς  γιατί θα είναι πάλι  σε φόρμα και από την αρχή θα δείξει την αξία του. Θα είναι πάλι ο παίκτης που θα κάνει την διαφορά στον Παναθηναϊκό αλλά επαναλαμβάνω πρέπει να  προσέξει τους  τραυματισμούς».

Μίκαελ Εσιέν(Ποδοσφαιριστής Παναθηναϊκού):   «Ο Εσιέν  θα αργήσει να βρει την φόρμα του αλλά θα τα καταφέρει. Στον πρώτο γύρο θα προσφέρει στον Παναθηναϊκό,  για τον δεύτερο, θα δούμε».

Μπουονανότε (Ποδοσφαιριστής ΑΕΚ): «Καλή μεταγραφή,  με πολύ ενδιαφέρον και όρεξη για μπάλα αλλά φέτος στην ΑΕΚ θα ξεχωρίσουν τα ελληνόπουλα».

Ράφικ Τζιμπούρ(Ποδοσφαιριστής ΑΕΚ): «Οποιαδήποτε άμυνα δεν πάρει στα σοβαρά τον Τζιμπούρ, θα έχει θέμα. Εγώ στον παρελθόν είχα πει ότι η ΑΕΚ θα πάρει πρωτάθλημα  με τον... τίγρη.  Φέτος όμως όπως ήδη ανέφερα, θα κριθούν όλα στον τρίτο με τέταρτο αγώνα του δεύτερου γύρου.  Ο Τζιμπούρ θα τρομοκρατήσει και θα είναι σε φόρμα, αρκεί να έχει καλή συμπεριφορά προς τον προπονητή του». 

Κλάους Αθανασιάδης (Ποδοσφαιριστής ΠΑΟΚ): «Μεγάλος ποδοσφαιριστής που αν παίξει στην κατάλληλη θέση θα κάνει την διαφορά, είναι από τους μεγαλύτερους σέντερ φορ και η χρονιά γι' αυτόν θα είναι σούπερ».

Μαρίνος Ουζουνίδης(Προπονητής Πανιωνίου): Είναι κάλος προπονητής και τα άστρα λένε πως θα ξεπεράσει πολλά προβλήματα του Πανιωνίου και θα είναι πιο ισχυρός από πέρυσι».

Φερνάντο Ουσέρο-Στέφανο Ναπολεόνι(Ποδοσφαιριστές Ατρομήτου):  Είναι δυο παίκτες που θα κάνουν την διαφορά. Ο  Ναπολεόνι θα είναι στον πίνακα των πρώτων σκόρερ». 

Ο Πητ Παπαδάκος διάβασε το μέλλον για τη Super League