MENU

Την είδηση την μαρτύρησε από μόνος του, όταν ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που τον δείχνει να ταξιδεύει από το αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ (πλησίον του Λεβερκούζεν) με προορισμό το Μόναχο. Από την βαυαρική πόλη, το Άουγκσμπουργκ απέχει κανένα μισάωρο με το αυτοκίνητο και όλα δείχνουν ότι αυτό το δρομολόγιο οφείλει να το μάθει καλά ο Κώστας Σταφυλίδης.

Ο διεθνής Έλληνας αριστερός μπακ, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Φούλαμ, φαίνεται ότι δεν θα στεριώσει στις «ασπιρίνες» αφού βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Άουγκσμπουργκ, η οποία ψάχνει τον αντικαταστάτη του Γκανέζου αριστερού μπακ, Μπάμπα Ραχμάν ο οποίος μετακόμισε στην Τσέλσι.

Βέβαια, ο βαυαρικός σύλλογος απέκτησε πρόσφατα από την Καρλσρούη (έναντί του ποσού ρεκόρ των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ) τον 21χρονο διεθνή με τις ελπίδες αριστερό μπακ Φίλιπ Μαξ, αλλά όλα δείχνουν ότι θα πάρει ακόμα ένα νεαρό αξιόπιστο μπακ, ώστε να φτιάξει ένα πολύ αξιόπιστο δίδυμο στην συγκεκριμένη θέση.

Αυτό που μένει να διευκρινιστεί είναι ο τρόπος της μετακίνησης του Σταφυλίδη στον γερμανικό σύλλογο (δανεισμός ή κανονική μεταγραφή, αν και το πιθανότερο είναιτο πρώτο σενάριο), όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

Προς Άουγκσμπουργκ ο Σταφυλίδης