MENU

Παρακάτω θα διαβάσετε τις 10 πιο όμορφες αθλήτριες. Φυσικά και υπάρχουν πολλές ακόμα, φυσικά και είναι θέμα γούστου. Για να μην σας τρομάξω όμως, τα κορίτσια που επέλεξα ήταν μετά από μια μικρή έρευνα στο γραφείο -όχι ότι με βοήθησαν και πολύ τα αγόρια, αλλά λέμε τώρα!

Κάποιες είναι γνωστές κάποιες όχι αλλά είναι μία ευκαιρία να τις μάθετε. Εν τω μεταξύ ψάχνοντας λίγο περισσότερο διαπίστωσα πως κυκλοφορεί πολλή ομορφιά στον γυναικείο αθλητισμό. Φτου σας κορίτσια!

ΕΥΑ ΚΑΤΩΠΟΔΗ

Θα ξεκινήσουμε με ότι πιο όμορφο κυκλοφορεί στο ελληνικό μπάσκετ. Η 26χρονη μπασκετμπολίστρια  έχει… ανάψει φωτιές στη Θεσσαλονίκη. Από τη μία με την απόφασή της να μεταγραφεί από τον Αρη στον ΠΑΟΚ και από την άλλη με την εκρηκτική ομορφιά της. Εκτός από το να παίζει μπάσκετ η πρασινομάτα Εύα δουλεύει και ως personal trainer. Είναι ένας λόγος για να ξεκινήσεις να γυμνάζεσαι εντατικά υπό τις οδηγίες της.  

ΤΖΙΝΙ ΜΠΟΥΣΑΡΝΤ

Ακόμα κι εγώ ως γυναίκα μπορώ να πω πως το τένις έχει τις πιο όμορφες αθλήτριες. Κάλλιστα είναι ένα TOP 10 μόνο του. Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τους άντρες τενίστες αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας. Η επιλογή της Τζίνι Μπούσαρντ έγινε γιατί είναι νέο. αίμα. Προέρχεται από το Μόντρεαλ, είναι 20 χρονών και φέτος ανέβηκε στο νούμερο 7 της παγκόσμιας κατάταξης. Είναι η πρώτη καναδή που έπαιξε σε τελικό γκραν σλαμ (Γουίμπλετον). Την παρομοιάζουν με την Σαράποβα (σταθερή αξία στο χρόνο) γιατί δεν είναι μόνο όμορφη αλλά και μεγάλο ταλέντο. Εχει υπογράψει στη μεγαλύτερη εταιρεία μάνατζμεντ, ενώ έχει κλείσει συμφωνία και με τη θυγατρική της για μόντελινγκ.

 ΑΛΑΝΑ ΜΠΛΑΝΣΑΡΝΤ

Δεν την ήξερα, ψάχνοντας όμως την βρήκα και συμφωνώ απόλυτα πως ανήκει στις πιο όμορφες αθλήτριες του κόσμου. Το ωραίο να λέγεται. Η Αλάνα Μπλάνσαρντ είναι επαγγελματίας σέρφερ και μάλιστα από τις καλύτερες. Γεννημένη το 1990 στη Χαβάη. Ακους Χαβάη, βλέπεις το υπέροχο κορμί της πάνω στη σανίδα να δαμάζει τα κύματα και σου έρχεται να πας να μάθεις κι εσύ σερφ. Η όλη παρουσία της σε συνδυασμό με το άθλημα στο οποίο διακρίνεται  έχει κάτι το εξωτικό. Μην ξεχάσω να αναφέρω ότι κάνει και μόντελινγκ. Απλά θαυμάστε την!

 

ΦΕΝΤΕΡΙΚΑ ΠΕΛΕΓΚΡΙΝΙ

Τη  Φεντερίκα Πελεγκρίνι χαίρεσαι να τη βλέπεις να κολυμπάει. Είναι 26 χρονών και κάτοχος παγκοσμίων ρεκόρ και πολλών άλλων τίτλων βέβαια που δεν είναι το θέμα μας γιατί αυτό που μας ενδιαφέρει είναι πως αξίζει μία θέση στο TOP 10 με τις ομορφότερες αθλήτριες γιατί έχει την Ιταλική φινέτσα.

ΡΟΝΤΑ ΡΟΥΣΕΪ

Αλήθεια, πόσο ξύλο αντέχεις; Αν είναι από το χέρι της Ρόντα Ρούσεϊ σίγουρα πολύ. Πρόκειται για την πιο σέξι Τζουντόκα που έχει κατακτήσει Ολυμπιακό μετάλλιο στο Πεκίνο το 2008 και πολλές ακόμα διακρίσεις. Η αμερικανίδα έχει αφήσει πλέον στην άκρη το Τζούντο και είναι επαγγελματίας στις Μεικτές Πολεμικές Τέχνες, γνωστές και ως ΜΜΑ. Μάλιστα έχει βρεθεί στην 29η θέση του περιοδικού MAXIM με τις 100 πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο.

ΒΑΣΩ ΒΟΥΓΙΟΥΚΑ

Η όμορφη ξιφομάχος μας έχει πάνω απ' όλα καρδιά. Αγωνίζεται και το λέει η ψυχούλα της. Δεν είναι μόνο που ακόμα και με δύο δόντια σπασμένα συνέχιζε να αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, αλλά και το όχι που είπε στους Τούρκους και στα πολλά χρήματα που της έταξαν για να αγωνιστεί με τη σημαία τους. Γυναικάρα και ψυχάρα η ελληνίδα Ζορό.

 

ΚΑΙΛΙΝ ΚΑΙΛ

Το γυναικείο ποδόσφαιρο δεν το αγαπώ, αλλά σε εσάς τους άντρες σας δίνω έναν λόγο για να το παρακολουθήσετε. Η 26χρονη Καναδή  Κάιλιν Κάιλ ξέρει να σουτάρει το τόπι, Αγωνίζεται στο NWSL με τη φανέλα του Χιούστον και φυσικά στην Εθνική ομάδα γυναικών του Καναδά. Οσο καλά πάντως και να χειρίζεται τη μπάλα τα μακριά ξανθά μαλλιά της και οι αναλογίες μοντέλου που διαθέτει θα τραβούν πάντα την προσοχή. Αλλωστε το 2012 είχε ψηφιστεί στον Καναδά ως η αγαπημένη τους παίκτρια. Συγγνώμη Κάιλιν αλλά αρέσεις.

 

ΝΑΤΑΛΙ ΓΚΟΥΛΜΠΙΣ

Είναι σαν να βλέπεις τη Barbie να παίζει γκολφ. Η επαγγελματίας παίκτρια Νάταλι Γκούλμπις δεν έγινε γνωστή από τις επιδόσεις της στο άθλημα αλλά για την εμφάνισή της. Η ίδια μόλις είδε ότι πουλάει, πούλησε ακόμα περισσότερο τον εαυτό της. Εφτασε να έχει δικό της σόου στην τηλεόραση The Natalie Gulbis Show, ενώ έχει κάνει και πέρασμα στο αγαπημένο μας CSI. Αξια!

ΑΝΤΟΝΙΑ ΜΙΣΟΥΡΑ

Η ξανθιά αυτή ύπαρξη γεννήθηκε στις 19 Μαϊου 1988. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για την πανέμορφη ξανθιά μπασκετμπολίστρια, αφού η εικόνα μιλάει από μόνη της. Μέλος της Εθνικής Κροατίας που το 2013 ήταν στις πιο επιθυμητές γυναίκες από το Askmen.com αλλά και στη λίστα των 100 πιο hot αθλητριών του Complex.com. 

ΓΕΛΕΝΑ ΙΣΙΝΜΠΑΓΕΒΑ

Για το τέλος άφησα μια σταθερή αξία στο χρόνο και στις καρδιές των ανδρών. Δε θα μπορούσα, άλλωστε να χαλάσω το χατίρι του Δημήτρη Πετρίδη. Ισινμπάγεβα ήθελε Ισινμπάγεβα θα βάλουμε. Οχι πως δεν το αξίζει. Η κορυφαία αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ  είναι πλέον 32 χρονών, τον Ιούνιο γέννησε το πρώτο της παιδί και στόχος της είναι να επιστρέψει το συντομότερο για να διεκδικήσει ακόμα ένα ολυμπιακό μετάλλιο στο Ρίο Ντε Τζανέιρο το 2016. Περιμένουμε όλοι την επιστροφή της . Για τα μάτια της μόνο!!

Οι 10 ομορφότερες αθλήτριες