MENU

Το μεσημέρι της Τρίτης (7/11) κυκλοφόρησαν στη Σερβία διάφορα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για αντικατάσταση του Ραζβάν Λουτσέσκου με τον Βλάνταν Μιλόγιεβιτς καθώς όπως σημείωναν ο ΠΑΟΚ είναι δυσαρεστημένος από τον Ρουμάνο τεχνικό και βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή.

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, η... φωτιά που πήγαν να "ανάψουν" οι Σέρβοι στον ΠΑΟΚ δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μυθεύματα του Τύπου που εκμεταλλεύτηκαν το... timing καθώς στο φόντο της υπόθεσης υπάρχει η ανανέωση του Μιλόγιεβιτς στον Ερυθρό Αστέρα.

Τα δημοσιεύματα είχαν άμεση ανταπόκριση από την διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα, η οποία με σημερινές δηλώσεις αποκάλυψε πως στις προθέσεις της ομάδας είναι να καλέσει άμεσα τον προπονητή προκειμένου να ανανεώσουν την συνεργασία τους.

«Ο αθλητικός διευθυντή και εγώ συναντηθήκαμε με τον Μιλόγεβιτς και του κάναμε ξεκάθαρο πόσο ευχαριστημένοι είμαστε από την δουλειά του και ότι δεν θα περιμένουμε μέχρι τον Ιούνιο για να ανανεώσουμε την συνεργασία μας.

Συμφωνήσαμε ότι με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου θα καθίσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και τον Δεκέμβριο θα έχουμε τελειώσει την υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του.

Αυτή είναι η επιθυμία, ελπίζω να είναι επιθυμία και του Μιλόγεβιτς που έχει προσφέρει πολλά στον Ερυθρό Αστέρα αυτούς τους 4-5 μήνες που είναι μαζί μας. Πιστεύω ότι και οι δύο πλευρές έχουν υποχρέωση η μια στην άλλη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ομάδας, Ζβένταν Τέρζιτς.

Η πίεση για Μιλόγιεβιτς έφερε εξελίξεις στον Ερυθρό Αστέρα