MENU

«Υπάρχουν πολλές διαφορές. Σίγουρα οι παίκτες που είναι στην ανδρών έχουν παίξει σε μεγάλα πρωταθλήματα και σε μεγάλες ομάδες», ανέφερε αρχικά ο μέσος του Παναθηναϊκού στην κάμερα της Νοva.

Στη συνέχεια ο Λαγός ανέφερε: «Πρωταγωνιστούν στις ομάδες τους και σίγουρα οι απαιτήσεις είναι πολύ πιο ανεβασμένες σε σχέση με τις μικρές Εθνικές. Στις μικρές Εθνικές τα λάθη μπορεί να συγχωρεθούν ενώ εδώ είναι διαφορετικά τα πράγματα. Η πίεση είναι μεγαλύτερη, όπως και το επίπεδο αλλά αν είσαι έτοιμος και δουλεύεις σωστά μπορείς να έρθεις και να είσαι αυτός που πρέπει»

Για την συμμετοχή του στην Εθνική ανδρών: «Κάθε αρχή δεν είναι εύκολη. Και πέρυσι πήρα αρκετά παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και εμπειρίες και φέτος παίζω σε αρκετά παιχνίδια και όσο να ναι αυτό βοήθησε στην προσαρμογή μου. Νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά».

Για το ματς με την Ουγγαρία: «Όλοι ξέρουμε ότι αυτό το ματς είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα και τη συνέχεια. Ο κόουτς θέλει να μας περάσει τη φιλοσοφία του. Όπως είπα είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Πρέπει να το δούμε σαν τελικό και να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για να πάρουμε το αποτέλεσμα».

Για το αν υπάρχει αισιοδοξία: «Ναι νομίζω ότι υπάρχει αισιοδοξία. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα. Όλοι ξέρουν τι πρέπει να κάνουμε σε αυτό το ματς και νομίζω ότι θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Λαγός: «Είναι τελικός»