MENU
ΑΝΑΛΥΣΗ LIVE LIVE
Φιλικό παιχνίδι
ΔΕΙΤΕ ΤΟ LIVE

Αυτό δεν ήταν ΠΑΟΚ! Κυριολεκτικά όμως, αφού ο Δικέφαλος του Βορρά εμφανίστηκε σχεδόν αμιγώς την ομάδα νέων (με τις προσθήκες των Τιάμ, Κοροβέση) στο φιλικό στην Δράμα, απέναντι στην Δόξα. Τα… μωρά του ΠΑΟΚ θα πρέπει να κατάλαβαν από πρώτο χέρι ότι ο κόσμος των… ανδρών είναι σκληρός. Δύσκολος. Διαφορετικός. Οι «μαυραετοί» δεν έδειξαν οίκτο απέναντι στους πιτσιρικάδες και το τελικό 4-0 αποτυπώνει την διαφορά δυναμικότητας μες το γήπεδο.

Ας ξεκινήσουμε ανάποδα. Όχι με το σκορ, φάσεις ή εικόνα παιχνιδιού, αλλά με τις πρώτες παραστάσεις του Μάμε Μπάμπα Τιάμ με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο Σενεγαλέζος επιθετικός έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο με την φανέλα του Δικεφάλου του Βορρά. Στον έλεγχο ο βαθμός που πήρε είναι χαμηλός, αλλά τα ελαφρυντικά είναι πολλά.

Ο Τιάμ χρησιμοποιήθηκε στην κορυφή της επίθεσης (στο 4-3-3 του Ίβιτς) όμως έμεινε στα ρηχά. Δεν δημιούργησε κάποια επικίνδυνη φάση, είχε κάποιες αξιοπρεπείς συνεργασίες με Τζοβάρα και Ματθαίου, αλλά ως εκεί. Άντεξε για 55 λεπτά και αντικαταστάθηκε, αφού η έλλειψη παιχνιδιών και η… σκουριά φάνηκε πάνω του.

Δεν ήταν ματς αυτό για να βγουν συμπεράσματα για τον Σενεγαλέζο επιθετικό. Περισσότερα για αυτόν… προσεχώς.

Πήρε περίπου ένα ημίωρο στους παίκτες της Δόξας Δράμας για να… ζυγίσουν στο γήπεδο τους πιτσιρικάδες. Ο ΠΑΟΚ είχε τα δύο πρώτα άστοχα σουτ με Δεληγιαννίδη (8’) και Κοροβέση (23’), όμως όλο το υπόλοιπο ματς ανήκε στους γηπεδούχους.

Μία κεφαλιά του Παπαζαχαρία (31’) ανάγκασε τον Μούτσα σε εντυπωσιακή επέμβαση, νέα κεφαλιά του ίδιου παίκτη λίγο αργότερα (38’) πέρασε άουτ, όμως η τρίτη ήταν και η φαρμακερή. Ο Κουρτεσώτης βρήκε με σέντρα τον Καρλόπουλο και εκείνος με καλά ζυγισμένο σουτ εντός περιοχής (40’) έκανε το 1-0, ενώ στην εκπνοή του ημιχρόνου ένα εντυπωσιακό γυριστό του Γιόνδη παραλίγο να φέρει ένα εκπληκτικό γκολ!

Ο ίδιος παίκτης όμως πήρε το αίμα του πίσω στην επανάληψη. Το δεύτερο γκολ ξεκίνησε κι αυτό από τον Κουρτεσιώτη που έκανε νέα σέντρα από τα αριστερά με τον Γιόνδη να νικάει τους πάντες στον αέρα και με κεφαλιά να κάνει το 2-0.

Ωστόσο το μαρτύριο των μικρών δεν είχε τελειώσει. Η Δόξα Δράμας βρήκε και τρίτο γκολ που είχε άρωμα από την… Βραζιλία. Ο Μάρκος ντος Σάντος βρήκε τον Μπρούνο Ιότι που κέρδισε μέτρα και με δεξί σουτ έκανε το 3-0, κάνοντας τους Δραμινούς να τρίβουν τα μάτια τους με την ομάδα του Κώστα Βασιλακάκη, που δεν σήκωσε το πόδι από το γκάζι.

Έξι λεπτά πριν το τέλος ο Μούτσα έστειλε την μπάλα να βρει στο κάθετο δοκάρι σε διαγώνιο σουτ του Μπρούνο Ιότι, όμως οι Δραμινοί βρήκαν και τέταρτο γκολ ένα λεπτό πριν το τέλος με τον Γαϊδαρτζή να φεύγει στην πλάτη της άμυνας και με ξερό σουτ να υπογράφει το ιστορικό 4-0 για την Δόξα Δράμας που χόρτασε μπάλα το κοινό της και δείχνει ότι μετά από χρόνια ξυπνάει από την δική της χειμερία νάρκη!

Όσο για τους μικρούς του ΠΑΟΚ; Την Δευτέρα με τον κηδεμόνα τους...

Δόξα Δράμας (Κώστας Βασιλακάκης): Σικαλιάς, Ρεβυθόπουλος, Κουρτεσιώτης, Γκαρακλίδης, Ολίσε (57’ Ιότι), Σουάνης (68’ Μπαρκόπουλος), Πινδώνης (77’ Κεφαλάς), Γιόνδης (68’ Γαϊδαρτζής), Καρλόπουλος (68’ Πολύζος), Δουμάνης (46’ Σάντος), Παπαζαχαρίας (77’ Παπαζούδης).

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Μούτσα, Τσαούσης (89' Γιαλαμούλης), Κυριλίδης, Δημητρίου, Δεληγιαννίδης (87' Κραγιόπουλος), Κοροβέσης (89' Νούκαρης), Αηδονίδης (81’ Πολύζος), Τζοβάρας (81’ Κωνσταντίνου), Δημητριάδης (70’ Καπρέτσος), Ματθαίου (64’ Κοζάκ), Τιάμ (55’ Λύρατζης).

Δείτε εδώ ολόκληρο το παιχνίδι, όπως το μετέδωσε το PAOK TV μέσω του Youtube

«Δράμα» τα… μωρά του ΠΑΟΚ (vid)