MENU

Είναι, μάλιστα, να απορεί κάποιος για ποιο λόγο σοκάρονται πολλοί όταν βγαίνουν στη δημοσιότητα ειδήσεις του τύπου : «Όργια με ποδοσφαιριστές», «Αποπλάνηση ανήλικης από παίκτες», «Μπλεγμένος σε ερωτικό σκάνδαλο διάσημος άσος» κλπ.

Από την στιγμή που οι ποδοσφαιριστές (οι αθλητές γενικότερα) έγιναν μέρος ενός σταρ σίστεμ που δημιουργεί είδωλα, ανεβάζει και κατεβάζει καριέρες, ήρθαν και τα σκανδαλάκια. Άλλα μικρά και άλλα μεγάλα, στην αρχή σόκαραν την κοινή γνώμη, τώρα πια είναι για μερικές ώρες πρώτη είδηση και μετά απλά ξεχνιούνται. Μέχρι να «σκάσει» το επόμενο.

Μαζέψαμε μερικά από αυτά, ενώ αφήσαμε απέξω τις απλές… απιστίες, διότι τότε θα γεμίζαμε βιβλίο!

Το «φαινόμενο» και οι απιστίες

Μεγάλος μπαλαδόρος μέσα στα γήπεδα ο Ρονάλντο, αλλά τι… μπαλάρα έπαιζε και έξω από αυτά. Πανέμορφες γυναίκες πέρασαν από το πλευρό του και δεν έκρυψε ποτέ την αδυναμία του στο ωραίο φύλο. Το 2008 ήταν σε περίοδο αποθεραπείας μετά από τραυματισμό και «συνελήφθη» σε μοτέλ στην πατρίδα του με τρεις ιερόδουλες. Οι υπόλοιποι ένοικοι κάλεσαν την αστυνομία καθώς οι φωνές από το δωμάτιο του Βραζιλιάνου ήταν δυνατές και ενοχλητικές και τελικά διαπιστώθηκε ότι οι γυναίκες μαζί του ήταν τραβεστί…

Ο Μπενζεμά, ο Ριμπερί και η 16χρονη

Αυτό κι αν ήταν σκάνδαλο. Κι έφτασε μέχρι τα δικαστήρια με τους δύο διεθνείς Γάλλους να είναι κατηγορούμενοι για αποπλάνηση ανήλικης καθώς η πόρνη που είχαν καλέσει για να περάσουν καλά αποδείχθηκε 16χρονη και όχι μεγαλύτερη όπως νόμιζαν . Η ίδια η κοπέλα, βέβαια, αναγκάστηκε να παραδεχθεί στο δικαστήριο πως όντως οι δύο άσοι δεν γνώριζαν την ηλικία της.

Πέντε παίκτες της Χέρτα με ανήλικη

Τον Αύγουστο του 2013 ξέσπασε σάλος στη Γερμανία όταν εφημερίδα αποκάλυψε πως πέντε ποδοσφαιριστές της Χέρτα Βερολίνου συμμετείχαν σε σεξουαλικά όργια με μία 16χρονη! Η ανήλικη πήγε με τον μικρότερο αδελφό της να ζητήσει αυτόγραφα από τους παίκτες και αυτοί της έδωσαν και τα τηλεφωνά τους. Ακολούθησε αποστολή «καυτών» φωτογραφιών και τελικά η… Λολίτα βρέθηκε στο κρεβάτι και με τους πέντε.

Ο Τουρέ και οι ιερόδουλες των 140 λιρών

Πριν από έναν χρόνο, ο Γιάγια Τουρέ έγινε πρωτοσέλιδο στην αγγλική εφημερίδα «Sun» καθώς φερόταν να έχει απατήσει τη σύζυγό του, Τζινέμπα, με ιερόδουλες, που χρεώνουν πάνω από 140 λίρες την ώρα. Όπως αναφερόταν, ο Τουρέ αντάλλαζε μηνύματα με συνοδούς πολυτελείας, μέσω του WhatsApp, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο «Yaya42».

Ροζ σκάνδαλο στη Μπόκα

Τον Απρίλιο του 2015 οι Οσβάλντο, Μαρτίνεζ, Οριόν Λεάντρο Μαρτίν και Καλέρια της Μπόκα Τζούνιορς φέρονταν να «διασκέδαζαν» παραμονές αγώνα στο ξενοδοχείο της ομάδας (μετά από πρωτοβουλία του πρώτου) με δύο ιερόδουλες με τον προπονητή τους να τους «πιάνει» επ’ αυτοφώρω.

Ο Ρούνεϊ και η δημόσια συγγνώμη

Οπως ανέφεραν τα βρετανικά ΜΜΕ, ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πλήρωσε 2000 λίρες για να κάνει σεξ με την 21χρονη πόρνη, Τζένιφερ Τόμσον! Μάλιστα, ο Ρούνεϊ συναντήθηκε μαζί της επτά φορές σε τέσσερις μήνες, ενώ η γυναίκα του ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδι. Ο Ρούνεϊ αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη το 2004, αποκαλύπτοντας αργότερα πως είχε σεξουαλικές σχέσεις με αρκετές ιερόδουλες στο παρελθόν.

Ο Τζον Τέρι και η γυναίκα του συμπαίκτη του

Ο εμβληματικός αρχηγός της Τσέλσι μπορεί να μην πήγε με ιερόδουλη, αλλά αυτό που έκανε θα του δίνει πάντα μια θέση στα κορυφαία σκάνδαλα ποδοσφαιριστών. Απάτησε τη γυναίκα του με τη σύντροφο του συμπαίκτη του Γουέιν Μπριτζ, ενώ την είχε αφήσει έγκυο (τελικά έκανε έκτρωση). Ο πρώην παίκτης της Σίτι, μάλιστα, γύρισε την πλάτη του στην εθνική Αγγλίας και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010, τονίζοντας πως δεν μπορεί να είναι συμπαίκτης με τον Τέρι.

Ποδοσφαιριστές, σεξ και σκάνδαλα: ιστορία μου, αμαρτία μου (pics)