MENU

Είναι γνωστή η αγάπη του για τα σκυλιά. Επίσης είναι γνωστή η τρέλα του να τα βαφτίζει από ονόματα παικτών. Ο προηγούμενος σκύλος του Ίσκο ονομαζόταν Φίγκο. Ετούτον τον φωνάζει… Μέσι κι ελπίζει οι οπαδοί της Ρεάλ (και ο ίδιος ο Μέσι) να μην τον παρεξηγήσουν.

Λέγονται Μαξ, Κόκο και Λέο και αυτά τα τρυφερά παγκ είναι η συντροφιά του αμυντικού της Ρεάλ, Άλβαρο Αρμπελόα, ο οποίος φημίζεται για την αδυναμία του στους τετράποδους φίλους.

Αυτό το Golden Retriever ονόματι Dolce (γλυκός) ήταν το πρώτο παιδί του Ίκερ Κασίγιας και της Σάρα Καρμπομέρο. Οι βόλτες μαζί του δυνάμωσαν την σχέση τους, που δεν αλλοιώθηκε όταν το ζευγάρι έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Καλές οι πάσες στον Μέσι και τον Νεϊμάρ, αλλά αυτός που βοήθησε τον Τσάβι να στρώσει το πόδι του είναι ο Σαμ στον οποίον ο Καταλανός μέσος έχει κάνει τις πιο πολλές ασίστ στις αμέτρητες βόλτες που κάνουν μαζί.

Τους αποκαλεί «φαινόμενα». Αυτός ξέρει καλύτερα τον λόγο. Το θέμα είναι πως ο Ούρκο και ο Ίκαρο αποτελούν τους δύο πιο πιστούς φίλους του Σέρχιο Ράμος, ειδικά όταν ο Ισπανός αμυντικός έχει ρεπό.

Τώρα που η Ιρίνα την έκανε, ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά των σκυλιών του, στα οποία η πρώην σύντροφος του CR7 είχε μεγάλη αδυναμία. Πρόκειται για ένα λαμπραντόρ ονόματι Μπόμπι Μουρ (!) και ένα θηλυκό Γιόρκσαϊρ με το όνομα Αντελίνια, στα οποία ο CR7 δεν μπορεί να αντισταθεί.

Τον αποκαλεί «Φάτσα» (Facha) που στα ισπανικά σημαίνει όμορφος. Τον έχει σχεδόν από την πρώτη μέρα που γεννήθηκε και είναι η μεγάλη του αδυναμία. Αυτό το μπόξερ είναι ίσως το μοναδικό πλάσμα στον κόσμο που ο Λιονέλ Μέσι δεν μπορεί να ντριμπλάρει!

Πριν από λίγο καιρό ένα σχόλιο του στα social media είχε προκαλέσει σεισμό: «Όσα περισσότερα μαθαίνω για τους ανθρώπους, τόσο περισσότερο αγαπώ τον σκύλο μου!» Η αγάπη του Λούκας Ποντόλσκι για το καφέ λαμπραντόρ του, τον Gero του είναι αδιαπραγμάτευτη…

Είναι ο μόνος που έχει καταφέρει να ταιριάξει ένα παγκ (το αποκαλεί χαριτολογώντας Μπαλμπόα) και ένα λαμπραντόρ. Μεσούτ Οζίλ είναι αυτός, ότι θέλει κάνει…

Είναι γνωστή η αδυναμία του Γουέιν Ρούνεϊ στα συκλιά. Είναι κάτοχος ενός γαλλικού μαστίφ και ο αγαθός γίγαντας δεν είναι μόνος στο σπίτι αφού έχει την συντροφιά δύο Μπισόν Φριζέ (Ντέζι και Μπέλα) αλλά και ενός Τσόου-Τσόου ονόματι Φιζ.

Λάτρης των γαλλικών μαστίφ είναι και ο Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος αφού είδε το σπίτι του να πέφτει θύμα κλοπής, υιοθέτησε την Δάφνη και τον Ρόκο, οι οποίοι είναι πλέον οι άγρυπνοι φύλακες της εστίας του.

Φεύγοντας από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να επιστρέψει στην Πορτογαλία, ο Νάνι πήρε μαζί και τα δύο παιδιά του, ένα λαμπραντόρ και ένα τσόου-τσόου που αποκαλεί Πάντα.

Είναι ότι πιο καυτό έχουν βγάλει οι Ολλανδοί σε ταλέντο και ο ροζ τύπος έχει λυσσάξει να βρει την κοπέλα του. Ο Μέμφις Ντεπάι όπου σταθεί κι όπου βρεθεί δηλώνει ερωτευμένος με την πανέμορφη Σίμπα, που τον συντροεφεύει σε κάθε του βόλτα.

Εγώ και ο... σκύλος μου (pics)