MENU

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε ένα βίντεο με την ιστορική αναδρομή της Νίκαιας και του Ιωνικού, ενώ πριν την επίσημη παρουσίαση της ομάδας, στο βήμα ανέβηκαν ο προπονητής της ομάδας, κ. Γούναρης, εκπρόσωποι των παικτών, της διοίκησης, και των ακαδημιών.

Πρώτος πήρε τον λόγο ο Θάνος Πάλλης από την διοίκηση, λέγοντας: «Είμαι εδώ γιατί πολλοί πάλεψαν για τον Ιωνικό, είμαστε χαρούμενοι, καλή παρέα και πάμε για ψηλότερα. Ο Ιωνικός βρέθηκε χαμηλά προσπαθήσαμε να τον επαναφέρουμε στις εθνικές κατηγορίες, τα καταφέραμε και προσπαθούμε να πάμε ψηλότερα. Φέτος κάνουμε νέα προσπάθεια. Ξεκινάμε από εδώ και συνεχίζουμε την Τετάρτη και το Σάββατο. Φέτος είναι μια νέα σεζόν και εμείς στον Ιωνικό έχουμε νέους «συμπαίκτες», οι ποίοι είναι από τις πιο υγιείς περιπτώσεις στο ελληνικό μπάσκετ και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το μεγάλο βήμα. Θα το κάνουμε με σεβασμό στο παρελθόν, το οποίο έκανε όλους εμάς να είμαστε εδώ φιλοδοξίες για παρόν και όνειρα για το ΄μέλλον. Ευχαριστώ τον αντιδήμαρχο για τις αλλαγές στον Πλάτωνα, φέραμε νέο πίνακα, φτιάξαμε τα αποδυτήρια και θέλουμε δίπλα μας την δημοτική αρχή. Το γήπεδο του Πλάτωνα να πληρεί την προδιαγραφές στην Α1.

Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας, Μάριος Γούναρης δήλωσε: «Όπως είπε και ο Θάνος ο Πάλλης γίνεται προσπάθεια. Φέτος ήρθαν στην ομάδα παιδιά με εμπειρία και ποιότητα που σε συνδυασμό με τους παίκτες που έμειναν από πέρσι στην ομάδα, διαμόρφωσαν ένα δυνατό σύνολο και στόχος μας είναι η ομάδα να παίξει στην Α2. Όλοι έχουν συνειδητοποιήσει την προσπάθεια που γίνεται και το βάρος που έχει η φανέλα του Ιωνικού. Όλοι δουλεύουν σκληρά για να πανηγυρίσουμε τον στόχο μας. Ευχαριστούμε διοίκηση την διοίκηση που μας παρέχει τα πάντα και μας κάνει την ζωή ευκολότερη. Ο κόσμο ελπίζω να είναι μαζί μας, σας περιμένουμε στο γήπεδο. Κάθε μέρα μέσα στο γήπεδο προσπαθούμε στο γήπεδο για τον στόχο που έχουμε θέσει.

Ο αρχηγός της ομάδας του Ιωνικού, Άλεξ Βουγιούκας τόνισε: «Είμαι για δεύτερη χρονιά στον σύλλογο. Βλέπω μεγάλε αλλαγές και είμαι περήφανος που είμαι στην ιστορική ομάδα της Νίκαιας. Στόχος μας είναι να ανεβούμε κατηγορία και περιμένουμε όλους να είστε εκεί και να βοηθήσετε την ομάδα. Εμείς περιμένουμε κάθε φορά και παραπάνω κόσμο στο γήπεδο.

Από την πλευρά των ακαδημιών, τον λόγο πήρε ο Νίκος Βούλγαρης: «Με την επιστροφή μου στον σύλλογο χτίζεται κάτι πολύ ωραίο. Χαίρομαι που βλέπω παιδιά που παίζαμε αντίπαλοι εδώ γιατί ξέρω ότι θα τα δώσουνε όλα στο παρκέ για την επίτευξη του στόχου. Καλό είναι να έρχονται οι παίκτες να τους βλέπουν τα παιδιά. Παίκτες που είναι σε ιστορική χρονιά στον σύλλογο και είναι καλό να σας βλέπουν στο γήπεδο τα παιδιά. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε μέρα και ένα παιδί. Εύχομαι υγεία και ο Ιωνικός να φτάσει στην Α2 κατηγορία».

Δείτε το βίντεο που έφτιαξαν οι άνθρωποι του Ιωνικού με την παρουσίαση της ομάδας για τη σεζόν 2017-2018:

Ο Ιωνικός παρουσίασε τη νέα του ομάδα (pics & vids)