MENU

Από το... χεράκι πήρε τον Αμύντα ο Σπύρος Διαμαντόπουλος και τον οδήγησε στη νίκη επί του Περιστερίου με 89-79, στο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής του Ομίλου του Νότου της Β' Εθνικής. 

Ο πολύπειρος φόργουορντ πέτυχε δύο καθοριστικά τρίποντα στα τέλη της αναμέτρησης και ουσιαστικά ήταν ο παίκτης-«κλειδί» στην επικράτηση των γηπεδούχων.

Το ματς ήταν ντέρμπι πριν το τζάμπολ, ντέρμπι ήταν και στη διάρκεια του παιχνιδιού! Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, με το ημίχρονο να βρίσκει τους γηπεδούχους να έχουν «κεφάλι» στο σκορ, έχοντας ισχνό προβάδισμα 4 πόντων (45-41).

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε καμία διαφορά με το πρώτο, μέχρι το σημείο όπου ο Διαμαντόπουλος πήρε το... όπλο του! Οι δύο ομάδες έδιναν μάχη για να πάρει κάποια από τις δύο διαφορά που θα δημιουργούσε ασφάλεια. Ο Αμύντας το έκανε πρώτος και κέρδισε. Κάθε φορά που το Περιστέρι βρισκόταν σε απόσταση αναπνοής, οι γηπεδούχοι έβρισκαν πάντα τον τρόπο να σκοράρουν, με αποτέλεσμα και τη νίκη. Ο Διαμαντόπουλος ήταν καταλυτικός με τα δύο τρίποντα στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα. Στην αρχή 5:21'' πριν το τέλος σκόραρε στη λήξη της επίθεσης, ενώ 80'' πριν το τελικό σφύριγμα έβαλε το «κερασάκι» στη τούρτα, με το κοινό να τον αποθεώνει, όπως ήταν φυσικό!

http://sdna.mediacdn.com
Ο Αμύντας το ντέρμπι!