MENU

«Είναι ένα εκπληκτικό συναίσθημα να παίζεις για την πατρίδα σου, τους φίλους σου και την οικογένειά σου και αυτό να γίνεται παίζοντας μαζί με τον αδελφό σου. Είμαστε ένα νέο σύνολο και θα δώσουμε τα πάντα για να προκριθούμε. Σε κάθε παιχνίδι πιστεύω πως γινόμαστε καλύτεροι», δήλωσε αρχικά ο διεθνής φόργουορντ στην κάμερα του OTE TV, ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν το μακρινό σουτ είναι ένα μειονέκτημα για την επίσημη αγαπημένη:

«Πιστεύω πως όλα τα παιδιά μπορούν να βάλουν τα σουτ και αν γίνει αυτό, με την άμυνα που παίζουμε, θα είμαστε μία πολύ δυνατή ομάδα.

Οσον αφορά το κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια της «γαλανόλευκης», τόνισε: «Είμαστε νέα παιδιά, ο ένας παίζει και βουτάει στο παρκέ για τον άλλον και ακόμα και στον πάγκο όταν είμαστε, σηκωνόμαστε όρθιοι».

Ορισμένοι φίλαθλοι φορούσαν φανέλες του Γιάννη Αντετοκούνμπο και ο αδελφός του σχολίασε πως «είναι μεγάλη χαρά το πώς μεταδίδεται όλο αυτό παγκοσμίως».

Η Εθνική μετά τη νίκη επί του Ιράν στρέφει την προσοχή της στο πώς θα αποφορτιστεί ενόψει του αγώνα με το Μεξικό και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο παρατήρησε πως «αυτή είναι η δουλειά μας και αυτό θα κάνουμε».

Τέλος, του ζητήθηκε να σχολιάσει την απόκτηση του Κέβιν Ντουράντ από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς: «Τώρα μου το είπε ένας φίλαθλος. Ειναι απίστευτο κι έχουμε να δούμε πάρα πολλά...»

Θανάσης Αντετοκούνμπο: «Εκπληκτικό συναίσθημα»