MENU

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είναι απλά ένας παίκτης του ΝΒΑ. Είναι, πλέον ένας superstar του «μαγικού κόσμου», ο οποίος... κουβαλά στις πλάτες του τους Μιλγουόκι Μπακς. Άλλωστε, τα τελευταία χρόνια τα «ελάφια» έχουν πάρει την απόφαση να χτίσουν την ομάδα των επόμενων ετών γύρω από τον χαρισματικό διεθνή φόργουορντ.

Όπως κάθε σταρ της Λίγκας, λοιπόν, έτσι και ο Γιάννης έχει το δικό του συμβόλαιο με αθλητική εταιρεία και πιο συγκεκριμένα την Nike, με την οποία υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο, το οποίο αναμένεται να είναι πλουσιοπάροχο.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο πλευρών, μάλιστα, η εταιρεία-κολοσσός θα παρουσιάσει μια σειρά παπουτσιών που θα φέρουν την υπογραφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο και θα έχουν την επωνυμία «Greek Freak»!

Ήδη, η σελίδα στο Instagram με όνομα «Sneakonomist», που παρουσιάζει όλες τις νέες σειρές σε sneakers και όχι μόνο, αποκάλυψε το πρώτο παπούτσι το οποίο θα έχει την... υπογραφή του Έλληνα σταρ. Και μάλιστα θα έχει την επωνυμία «Greek Freak 1», όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα που ακολουθεί.

Πρόκειται, φυσικά, για τον πρώτο Έλληνα μπασκετμπολίστα που θα λανσάρει τη δική του σειρά αθλητικών παπουτσιών, καταγράφοντας μία ακόμα σημαντική στιγμή στην μέχρι τώρα καριέρα του!

https://www.instagram.com/p/BmsZ4oHHjzB/?utm_source=ig_embed
Αυτό είναι το πρώτο παπούτσι με την υπογραφή του Γιάννη! (pic)