MENU

Μετά από ένα ακόμα χαμένο τίτλο Καβαλίερς και ΛεΜπρον κοιτούν την επόμενη μέρα, η οποία είναι πολύ πιθανό να τους βρει σε διαφορετικούς δρόμους.

Την ίδια ώρα όμως, ο πρώην άσος των Κλίβελαντ Μπράουντ (NFL) Τζος Κριμπς «άναψε« φωτιές με ένα tweet του, με το οποίο ισχυρίζεται ότι ο ΛεΜπρον Τζέιμς θα μείνει στην πόλη του και θα προσπαθήσει να φέρει δίπλα του τον Ράσελ Ουέστμπρουκ.

https://twitter.com/KingJames?ref_src=twsrc%5Etfw

Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση σχετικά με αυτό το σενάριο, με τον Ουέστμπρουκ να βρίσκεται στο πρώτο έτος της πενταετούς συμφωνίας του με τους Θάντερ και ενώ προσπαθεί να πείσει τον Πολ Τζορτζ να παραμείνει στην Οκλαχόμα και την επόμενη σεζόν.

Επιπλέον οι Καβαλίερς θα πρέπει να θυσιάσουν τον Κέβιν Λοβ και πιθανότατα τον Τζορτζ Χιλ προκειμένου να κάνουν χώρο για τον Ουέστμπρουκ. Αλλά και οι Θάντερ πολύ δύσκολα θα άφηναν τον «RW» να αποχωρήσει από την Οκλαχόμα.

Ωστόσο, ο Ουέστμπρουκ θα ταίριαζε γάντι στο αγωνιστικό πλάνο με τους παίκτες που επιθυμεί να έχει δίπλα του ο ΛεΜπρον για να φτάσει και πάλι στην κορυφή με τους Καβαλίερς.

Τρελό σενάριο: Ο ΛεΜπρον καλεί Ουέστμπρουκ στο Κλίβελαντ!