MENU

Το παιχνίδι των Μαϊάμι Χιτ με τους Φιλαδέλφεια 76ερς είχε ξεχωριστό χαρακτήρα για τον Ντουέιν Ουέιντ. Ο «Flash» έβαλε την... υπογραφή του στη νίκη της ομάδας του Έρικ Σποέλστρα, με ένα μεγάλο σουτ 5,9'' πριν από το τέλος του αγώνα, γράφοντας το -τελικό- 102-101 για τους τρις πρωταθλητές ΝΒΑ.

Το αγωνιστικό, ωστόσο, πέρασε σε δεύτερη μοίρα, με το αποτέλεσμα να μην έχει τόση σημασία. Κι αυτό γιατί την παράσταση έκλεψε η ξεχωριστή αφιέρωση του all star γκαρντ των Χιτ για τον Χοακίν Όλιβερ, έναν από τους 17 νέους που σκοτώθηκαν από τα πυρά του Νίκολας Κρουζ στο Λύκειο Μάρτζορι Στόουνμαν Ντάγκλας.

Ο Ουέιντ όχι απλώς δεν ξέχασε τον Όλιβερ, αλλά στο παιχνίδι με τους Σίξερς στα παπούτσια του υπήρχε το όνομά του, δείχνοντας τον σεβασμό του προς το πρόσωπο του Όλιβερ. Κάτι που φάνηκε και στα λόγια του, μετά το παιχνίδι.

«Δίνω ό,τι μπορώ στο γήπεδο για να κάνω τους ανθρώπους που με πιστεύουν χαρούμενους. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που είναι χαρούμενοι για μένα που επέστρεψα στο Μαϊάμι και με αγκάλιασαν και για τον λόγο αυτό θέλω να τους το επιστρέψω. Έχω τεράστιο σεβασμό για τον Όλιβερ και την οικογένειά του».

https://www.instagram.com/p/BfujBoKg9Cr/
Ο ξεχωριστός Ντουέιν Ουέιντ: Η συγκινητική αφιέρωση στον Χοακίν Όλιβερ (pics)