MENU

Σε άλλες πολιτείες θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κάιρι Ίρβινγκ τη νέα σεζόν. Ο εκρηκτικός γκαρντ αφήνει το Κλίβελαντ και τους Καβαλίερς και ετοιμάζεται να γίνει μέλος των Μπόστον Σέλτικς.

Έχοντας ζήσει 6 ολόκληρα χρόνια στο Κλίβελαντ, ο 25χρονος all star γκαρντ είπε «αντίο» με τον δικό του τρόπο τόσο στους «Καβς», όσο και στην πόλη του Κλίβελαντ για την πορεία του στην ομάδα. Άλλωστε, ο Ίρβινγκ έγινε μέλος των Καβαλίερς από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο ΝΒΑ, το 2011, όντας στο νο.1 του NBA Draft εκείνης της χρονιάς.

Στο μήνυμά του ο Ίρβινγκ αναφέρει: «Η αγάπη που έχω για το Κλίβελαντ εκτείνεται πέρα από το παρκέ και πάντα θα είναι ένα ξεχωριστό μέρος εξαιτίας των σπουδαίων ανθρώπων και των εμπειριών. Στα πάνω και στα κάτω, εμείς στεκόμασταν και παλεύαμε, ανεξάρτητα από τις περιστάσεις και το γεγονός αυτό είναι που ενσωματώνει είναι η αγάπη και η περηφάνια.

Στα εκπληκτικά άτομα πυο συνάντησα και υποστηρίζουν το Κλίβελαντ και μας βοήθησαν, ως παίκτες, να νιώσουμε ένα ιδιαίτερο δέσιμο με την πόλη και να μοιραζόμαστε ξεχωριστές στιγμές, εξακολουθείτε να είστε ΕΣΕΙΣ και ξέρετε πως σας εκτιμώ αιώνια. Σας ευχαριστώ. Από όλη την ύπαρξή μου, γιατί είμαι εκεί από 19 ετών, όταν μπήκα στη Λίγκα, ως τώρα που ξεκινώ ένα καινούργιο βήμα στη Λίγκα στα 25 μου. Η εξέλιξη του ανθρώπου θα είναι πάντα η αγάπη και ο σεβασμός για το Κλίβελαντ. Το ταξίδι θα είναι πάντα η ανταμοιβή».

https://twitter.com/KyrieIrving
Το «αντίο» του Ίρβινγκ στο Κλίβελαντ! (vid, pic)