MENU

Το απόλυτο «μπαμ» του καλοκαιριού επιχειρούν να κάνουν οι «λιμνάνθρωποι», οι οποίοι ενδιαφέρονται «ζεστά» για την περίπτωση του Πολ Τζορτζ!

Η ομάδα του Λουκ Ουόλτον, σύμφωνα με τον έγκυρο Μαρκ Στέιν, ξεκίνησε συζητήσεις με τους Πέισερς για το μέλλον του All Star Αμερικανού φόργουορντ, ο οποίος δεν θέλει να μείνει στην Ιντιάνα. Άλλωστε, ο 27χρονος παίκτης ξεκαθάρισε ότι σκοπεύει να κάνει opt out το καλοκαίρι του 2018, οπότε οι Πέισερς δεν θα έλεγαν «όχι» σε μια καλή ενδεχόμενη ανταλλαγή του φέτος. Στην... κούρσα της απόκτησής του φημολογείται ότι βρίσκονται και οι Κλίβελαντ Καβαλίερς, που θέλουν να φτιάξουν μια super team για να «χτυπήσουν» τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς.

Στο πρόσωπο του Τζορτζ, βέβαια, οι Λέικερς βλέπουν τον μεγάλο σταρ στην μετά Κόμπι Μπράιαντ εποχή του οργανισμού και... τα δίνουν όλα για να τον φέρουν στο Λος Άντζελες! Μάλιστα, οι εξελίξεις της υπόθεσης δεν αποκλείεται να είναι άμεσες, αφού στο... παιχνίδι των συζητήσεων μπορεί να μπει και το Νο. 2 των Λέικερς στο draft που θα γίνει σε λίγες μέρες.

Οι άνθρωποι της ομάδας του «ΛΑ» δεν θέλουν να δώσουν το φετινό Νο. 2, από το οποίο πιθανότατα θα επιλέξουν τον Λόνζο Μπολ ή το περσινό Νο. 2 (Μπράντον Ίνγκραμ), ωστόσο κανένα ενδεχόμενο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί, καθώς οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών έχουν... ανάψει για τα καλά. Την ίδια ώρα οι Μπόστον Σέλτικς, οι Χιούστον Ρόκετς, αλλά και οι «Καβς» εξετάζουν το ενδεχόμενο να μην κινηθούν φέτος για τον Τζορτζ, αλλά να περιμένουν την free agency του 2018, ώστε να τον προσεγγίσουν τότε, δίχως να χάσουν... περιουσιακά τους στοιχεία μέσω ενός trade με τους Πέισερς.

Πάντως, σύμφωνα με τον Στέιν, συνολικά πέντε ομάδες έχουν ήδη ρωτήσει τους Πέισερς για τον ποιοτικό φόργουορντ τους. Πέραν των Λέικερς, λοιπόν, οι Κλίπερς, οι Ρόκετς, οι Ουίζαρντς και φυσικά οι Καβαλίερς έχουν... βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις της ομάδας της Ιντιάνα για τον Τζορτζ.

https://twitter.com/ramonashelburne
Πέισερς και Λέικερς συζητούν για ανταλλαγή του Πολ Τζορτζ!