MENU

Οι πρωταθλητές του Στιβ Κερ, που μετρούσαν σερί 54 νίκες στην έδρα τους, είδαν τους «Κέλτες» και τους «Λύκους» να φεύγουν νικητές από την «Oracle Arena» και πλέον το... τρελό 73-9 θέλει ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να επιτευχθεί. Θυμίζουμε πως οι «πολεμιστές», που έχουν ρεκόρ τώρα 69-9, κυνηγούν όλη τη σεζόν να κάνουν ρεκόρ καλύτερο του 72-10 των Σικάγο Μπουλς της σεζόν 1995-1996. Για να γίνει αυτό τώρα, ο Στεφ Κάρι και οι συμπαίκτες του θα χρειαστούν τέσσερις νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που μένουν για το φινάλε της regular season.

Για την ακρίβεια, οι Ουόριορς θέλουν πλέον το απόλυτο κόντρα σε Σπερς (μέσα), Γκρίζλις (έξω), ξανά Σπερς (έξω) και ξανά Γκρίζλις (μέσα) για να φτάσουν στο... μυθικό 73-9 και να γράψουν το όνομά τους στις «χρυσές» σελίδες της ιστορίας του ΝΒΑ. Με τρεις νίκες οι πρωταθλητές θα ισοφαρίσουν την ιστορική επίδοση των «ταύρων» (72-10).

Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να σημειώσουμε πως οι φετινοί Ουόριορς θέλουν τουλάχιστον μία νίκη για να «70αρίσουν» και να γίνουν η μοναδική ομάδα στην ιστορία (πέραν των Μπουλς του '95-'96), που θα έχει φτάσει μέσα στη regular season τα 70 θετικά αποτελέσματα.

Το πρόγραμμα των Ουόριορς μέχρι το φινάλε της regular season:

Τι χρειάζονται οι Ουόριορς για το ρεκόρ