MENU

Το Νο. 3 του draft του 2015 δεν έχει συστηθεί με τον καλύτερο τρόπο στο φετινό ΝΒΑ. Τόσο το αρνητικό ρεκόρ των Σίξερς (1-18), όσο και η δική του εικόνα και ο τρόπος ζωής του δεν βοηθούν, ώστε να ασχοληθούν όλοι μόνο με τα μπασκετικά του προσόντα.

Ο 20χρονος σέντερ μετράει στη rookie season του στον «μαγικό κόσμο» 17,2 πόντους και 8,1 ριμπάουντ ανά ματς, όμως η εξωγηπεδική ζωή του είναι αυτή που προς το παρόν μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Σε τέτοιο σημείο, μάλιστα, που η ομάδα από τη Φιλαδέλφεια είναι έτοιμη να τοποθετήσει σεκιούριτι δίπλα του.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο πρώην παίκτης του Duke συμμετείχε σε έναν άγριο τσακωμό έξω από μπαρ της Βοστώνης. Το «TMZ» αποκάλυψε το θέμα και λίγες μέρες μετά φέρνει στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο από τον τσακωμό.

Σε αυτό ο νεαρός NBAer φαίνεται εκτός εαυτού και κινείται εκτός εαυτού κατά άλλων θαμώνων του μπαρ με τις σωματικές επαφές και τις... μπουνιές να μην αποτρέπονται.

Δείτε το νέο βίντεο:

Δείτε εδώ το πρώτο βίντεο από τον ίδιο τσακωμό, που δημοσιεύτηκε πριν από περίπου μία εβδομάδα:

Η τιμωρία του από τους Σίξερς

Λίγες ώρες αργότερα οι Φιλαδέλφεια Σέβεντι Σίξερς ανακοίνωσαν πως αποβάλουν τον Οκαφόρ από το ρόστερ τους για δύο αγώνες.

«Πήραμε την απόφαση να τιμωρήσουμε τον Τζαλίλ Οκαφόρ για δύο αγώνες. Ο Τζαλίλ είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ομάδας μας και του μέλλοντός μας. Παρά το γεγονός πως είμαστε απογοητευμένοι με τις πρόσφατες πράξεις του, έχουμε πίστη σε εκείνον και τον θεωρούμε ένα πολύτιμο μέλος των Σίξερς. Θα του παρέχουμε ό,τι χρειαστεί για να τον στηρίξουμε στο ταξίδι του και θα κάνουμε το ό,τι περνάει από το χέρι μας για να τον βοηθήσουμε να πετύχει τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ», αναφέρει η ανακοίνωση των Σίξερς.

https://t.co/i7sIcq9Mpm

Τα αμερικανικά δημοσιεύματα θέλουν τις τελευταίες ώρες τον παίκτη να νιώθει «ντροπιασμένος», την ώρα που παραμένει άγνωστο αν το ΝΒΑ θα επιβάλει νέα τιμωρία στον 20χρονο rising star, καθώς οι αρμόδιοι άνθρωποι της λίγκας βρίσκονται σε κατάσταση συλλογής πληροφοριών για το περιστατικό.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως από την αστυνομία της Βοστώνης δεν έγινε καμία σύλληψη το βράδυ του τσακωμού και για τις Αρχές το θέμα θεωρείται λήξαν.

Νέο βίντεο από τον αιματηρό τσακωμό του Οκαφόρ! (vid)