MENU

Δύο ομάδες της Α1 (Κηφισιά, Τρίκαλα) αντιμετωπίζουν δύο νεοφώτιστες ομάδες της Α2 (Προμηθέας, Φάρος) παίζουν με «έπαθλο» με θέση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Στις 17:00 στο «Π. Νικολαϊδης» οι «galacticos» του Φάρου υποδέχονται τα Τρίκαλα. Το συγκεκριμένο ματς είναι ίσως το πιο αμφίρροπο όσων έχουν γίνει στα μέχρι τώρα παιχνίδια του φετινού Κυπέλλου. Κι αυτό γιατί οι Κερατσινιώτες έχουν δημιουργήσει ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο, που μπορεί να κοντράρει πολλές ομάδες της Α1. Βέβαια, τα Τρίκαλα είναι μια ομάδα με σταθερές πορείες τα τελευταία χρόνια και όλα φαντάζουν «ανοιχτά».

Στο άλλο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Β' Φάσης του θεσμού, ο Προμηθέας του Άγγελου Τσάμη και του Φάνη Κουμπούρα, που έχει ήδη κάνει τις δικές του «εκπλήξεις» στη διοργάνωση, φιλοξενεί την Κηφισιά του Ηλία Παπαθεοδώρου. Η ομάδα των βορείων προαστίων είναι το φαβορί, όμως ο Προμηθέας έχει δείξει συνέπεια στα παιχνίδια του το τελευταίο διάστημα και τα προγνωστικά δεν χωρούν ούτε σε αυτό το ζευγάρι. Θυμίζουμε πως από την αποστολή της Κηφισιάς θα λείψει ο Τσαντ Φρέιζερ λόγω τραυματισμού.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Β' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών έχει ως εξής:

Τετάρτη 30/09/2015

Π.Νικολαϊδης 17.00 ΑΟ Φάρος Κερ. - Τρίκαλα

ΕΑ Πατρών 17.00 Προμηθέας - Κηφισιά

Με φόντο την τελική ευθεία