MENU

Η σεζόν δεν έχει αρχίσει με τον καλύτερο τρόπο για την Γκραβελίν. Οι διαδοχικές ήττες στις πρώτες αγωνιστικές του γαλλικού πρωταθλήματος έφεραν γκρίνα, αλλά και αλλαγές, με κυριότερη τον Ντι Τζέι Κούπερ.

Ο άλλοτε γκαρντ του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ αποχώρησε από την γελλική ομάδα και λίγες μέρες αργότερα οι «πορτοκαλί» πέρασαν στην αντεπίθεση. Κι αυτό γιατί όπως τόνισε ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Ερβ Μπεντελίμ, ήταν λάθος εξ αρχής η κίνηση για την απόκτηση του Κούπερ, εκφράζοντας την στήριξή του προς τον προπονητή της ομάδας, Ζουλιέν Ματέ.

«Είμαι χαρούμενος που έφυγε, επειδή στα τέσσερα παιχνίδια που έπαιξε δεν κατάφερε να μας βοηθήσει να κερδίσουμε ούτε ένα. Κόντρα στην Μπουλαζάκ χάσαμε το παιχνίδι εξ αιτίας του. Δεν θέλω να μιλάω εναντίον του επειδή αποχώρησε από την ομάδα.

Ο κόουτς Ζουλιέν Ματέ βρίσκεται στην πρώτη σεζόν του στην πρώτη κατηγορία. Θα είμαι ξεκάθαρος μαζί σας, ήταν λάθος μας που υπογράψαμε έναν MVP με έναν νέο προπονητή. Θεωρώ πως με έναν έμπειρο προπονητή θα μπορούσαμε να είχαμε διαχειριστεί το πρόβλημά του. Κάναμε λάθη, αλλά και καλές επιλογές στη ζωή», ήταν τα λόγια του Μπεντελίμ.

Πέρασε στην αντεπίθεση η Γκραβελίν: «Λάθος που αποκτήσαμε τον Κούπερ»