MENU

Η Μπαρτσελόνα της νέας σεζόν ετοιμάζεται με στόχο νίκες και τίτλους. Στο πλαίσιο αυτό οι Καταλανοί παρουσίασαν τους Άνταμ Χάνγκα, Τόμας Ερτέλ και Πιέρ Οριόλα σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο «Palau Blaugrana». Εκεί οι τρεις παίκτες τόνισαν πως θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της, με τον Χάνγκα να μην ξεχνά το πέρασμά του από την Μπασκόνια.

Ο Άνταμ Χάνγκα ανέφερε: «Χρειάστηκαν πολλές επαφές και πέρασε αρκετός καιρός, όμως αισθάνομαι πολύ καλά εδώ. Είμαι ενθουσιασμένος. Έχουμε μια γεμάτη ομάδα με έμπειρους παίκτες, όμως θα πρέπει να δουλέψουμε αρκετά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Επειδή πέρασα αρκετά χρόνια εκεί οφείλω να ομολογήσω πως η Μπασκόνια μου έδωσε την ευκαιρία, όμως τώρα ανήκω στην Μπάρτσα και θέλω να κερδίζω. Θέλουμε να δείξουμε καλό πρόσωπο από την αρχή. Για μένα κάθε παιχνίδι είναι ευκαιρία για νίκη».

Ο Τόμας Ερτέλ είπε από την πλευρά του: «Μου παρουσιάζεται μια μεγάλη ευκαιρία στην Μπαρτσελόνα και θέλω να την εκμεταλλευτώ. Έχω παίξει οκτώ σεζόν στην Euroleague και θεωρώ ότι έχω την εμπειρία ώστε να καταλάβω τι μπορούμε να πετύχουμε. Έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή στην Μπαρτσελόνα, όμως πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε».

Ο Πιερ Οριόλα, ο οποίος συμπλήρωσε το πάνελ, ανέφερε: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα το να παίζω γι αυτή τη φανέλα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θα κάνω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Παρουσίασε τους Χάνγκα, Ερτέλ και Οριόλα η Μπαρτσελόνα