MENU

Ο Σάρας υπερασπίστηκε με τον πλέον εμφατικό τρόπο τον Βραζιλιάνο σέντερ όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για το αν ήταν σωστό να δοθεί ειδική άδεια στον Λίμα εν μέσω των ημιτελικών κι εκείνος του έδωσε ένα τρομερό μάθημα ζωής.

«Έχεις παιδιά, νεαρέ; Όχι, ε; Μόλις αποκτήσεις παιδιά, θα καταλάβεις τι γίνεται. Αυτή είναι η σημασία των ανθρώπινων εμπειριών. Οοου, αυτή είναι καλή ερώτηση πάντως. Πιστεύεις ότι το μπάσκετ είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή; Ένας ημιτελικός είναι σημαντικός; Για ποιον; Είδες πόσος κόσμος ήρθε σήμερα στο γήπεδο; Πιστεύεις ότι είναι σημαντικό; Όταν θα κάνεις το πρώτο σου παιδί, θα καταλάβεις τι είναι σημαντικό και τι όχι στη ζωή. Έλα να τα πούμε τότε, άμα είναι. Γιατί δεν μπορεί να υπάρχει κάτι πιο μαγικό για έναν άνθρωπο από τη γέννηση του παιδιού του. Πίστεψέ με. Ούτε τίτλοι, ούτε τίποτα. Ο Αουγκούστο (Λίμα) είναι στα ουράνια τώρα, κι είμαι πραγματικά χαρούμενος γι αυτόν...», απάντησε ο Γιασικεβίτσιους.

Ο Αουγκούστο Λίμα από την πλευρά του έσπευσε να ανταποδώσει στον προπονητή του, λέγοντας μάλιστα ότι η γυναίκα του έβαλε τα κλάματα μόλις είδε το βίντεο.

«Η γυναίκα μου έβαλε τα κλάματα και τον ευχαρίστησε. Του έστειλα ένα μήνυμα, αφού εσύ προστατεύσεις την οικογένειά μου, τότε κι εγώ θα προστατεύσω τη δική σου», δήλωσε ο άσος της Ζαλγκίρις.

Αουγκούστο Λίμα για Σάρας: «Έκλαψε η γυναίκα μου και τον ευχαριστεί»!