MENU

Η «πράσινη» είδηση του καλοκαιριού! Ο Παναθηναϊκός Superfoods κατάφερε να κρατήσει στο ρόστερ του τον Έλληνα πλέι μέικερ και «χτίζει» γύρω του το «τριφύλλι» της επόμενης τριετίας, με τον Καλάθη να αποδέχεται την ασύλληπτη πρόταση, που του κατατέθηκε πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, κατά τη διάρκεια των πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League.

Όπως είχε γίνει γνωστό από την πρώτη ημέρα του σχεδιασμού και τα πρώτα ραντεβού του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Τσάβι Πασκουάλ, οι «πράσινοι» περίμεναν την οριστική κατάληξη στην υπόθεση του «εγκεφάλου» της ομάδας τους, για να προχωρήσουν και στα επόμενα στάδια του πλάνου τους. Εν τέλει, ύστερα από νέες συζητήσεις, η απάντηση αυτή ήταν Καλάθη ήταν θετική.

Έτσι, ο 29χρονος πλέι μέικερ, που «άγγιξε» το βραβείο του MVP της σεζόν στη φετινή Euroleague, θα λάβει 6,5 εκατομμύρια ευρώ για την επόμενη τριετία και θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας παίκτης στην ιστορία των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης!

Πριν από λίγες ημέρες ο Καλάθης δεν είχε δώσει ακριβώς την απάντηση που επιθυμούσαν οι πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι εξέτασαν το ενδεχόμενο Plan B. Ωστόσο, η επιθυμία και των δύο πλευρών ήταν να συνεχίσουν μαζί. Προτεραιότητα του Καλάθη ήταν ο Παναθηναϊκός και προτεραιότητα του Παναθηναϊκού ήταν ο Καλάθης. Άλλωστε, το SDNA σας είχε ενημερώσει πως ο διεθνής σούπερ σταρ δεν είναι τόσο... ψημένος φέτος για την προοπτική του ΝΒΑ, όπως ήταν άλλα καλοκαίρια.

Οι δύο πλευρές ήρθαν ξανά σε επαφή, έβαλαν νερό στο κρασί τους και έφτασαν στο deal του καλοκαιριού, ύστερα από τηλεφωνική συνομιλία που είχαν το μεσημέρι της Τετάρτης (27/6), σύμφωνα με πληροφορίες του sdna.gr.

Πρόκειται για μια μεγάλη συμφωνία, που κρατάει τον Καλάθη για άλλη μία τριετία στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και δίνει στον Παναθηναϊκό Superfoods την ηρεμία και την άνεση να δομήσει την ομάδα της ερχόμενης σεζόν γύρω από τον έμπειρο και ποιοτικό πλέι μέικερ.

Είπε το «ναι», μένει για πάντα ο Καλάθης!