MENU

Η νέα σεζόν θα βρει τον Τζόρνταν Θίοντορ στην Ιταλία. Η Αρμάνι Μιλάνο τον έκανε δικό της, ποντάροντας στην εξαιρετική σεζόν που έκανε στην Μπάνβιτ. Μιλώντας, μάλιστα, στο κανάλι της ιταλικής ομάδας, ο εκρηκτικός γκαρντ αναφέρθηκε στους στόχους του, αλλά και στον τρόπο που αγωνίζεται, τονίζοντας πως δεν παρατάει καμία φάση πάνω στο παρκέ.

Αρχικά, αναφέρθηκε στη νέα σεζόν που θα τον βρει στην Euroleague: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτή την ευκαιρία. Όταν έπαιζα σε διαφορετικά πρωταθλήματα πάντα μου άρεσε να παίζω κόντρα σε ομάδες Euroleague. Αν δείτε το βιογραφικό μου, έχω παίξει καλά κόντρα σε ομάδες τέτοιου επιπέδου. Ανυπομονώ να παίξω στην Euroleague και να αγωνίζομαι σε αυτό το επίπεδο και να παρουσιάζω το παιχνίδι μου κόντρα στους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης. Ως παίκτης θέλω να ανταγωνίζομαι τους καλύτερους οπουδήποτε κι αν είμαι. Η Euroleague μου δίνει την ευκαιρία που έψαχνα».

Για την προσπάθεια της Αρμάνι Μιλάνο είπε: «Πάντα έχω αυτοπεποίθηση. Είχα μια εξαιρετική σεζόν πέρυσι και έκανα πολλά πράγματα για την ομάδα μου πάνω στο παρκέ. Ξέρω όμως πως η νέα σεζόν θα είναι διαφορετική. Έχουμε πραγματικά ταλαντούχους παίκτες και ο ρόλος μου θα είναι διαφορετικός, αλλά η εμπιστοσύνη που έχω στην ομάδα είναι μεγάλη. Μέσω της Αρμάνι Μιλάνο ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα. Είμαι εδώ που πάντα ήθελα, να βρίσκομαι με τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη. Είμαι εδώ για να κάνω αισθητή την παρουσία μου».

Σχετικά με τους στόχους του τόνισε: «Ο προσωπικός στόχος μου είναι να γίνω ο καλύτερος point guard στην Ευρώπη και να κερδίζω όσα περισσότερα μπορώ. Ξέρω πως για να γίνω ο καλύτερος γκαρντ στην Ευρώπη θα πρέπει να κερδίζουμε ως ομάδα. Για να πετύχω τους προσωπικούς στόχους μου θα πρέπει να πετύχουμε πρώτα τους στόχους της ομάδας. Πρέπει να γίνουμε ομάδα και να καταλάβουν όλοι πως η ομάδα είναι πάνω απ' όλα. Το μπάσκετ πρέπει να είναι διασκεδαστικό, ίσως κάποιες φορές να μην είναι πάνω στο παρκέ, αλλά η σεζόν θα είναι μεγάλη. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ τη νέα σεζόν για να κάνουμε κάτι αξιομνημόνευτο».

Κλείνοντας, έκανε και μια μικρή παρουσίαση του εαυτού του: «Συνηθίζω να θεωρώ τον εαυτό μου... φαντεζί, αλλά δεν είμαι φανταστικός. Είμαι παίκτες που βγάζει πολλή ενέργεια και μου αρέσει να παίζω. Θέλω να κερδίζω, είμαι πολύ συναισθηματικός. Θα με δείτε να προσπαθώ να καθοδηγώ τον κόσμο, επειδή νιώθω πως ο κόσμος είναι σημαντικός για να βοηθάει την ομάδα να κερδίζει. Δεν εγκαταλείπω ποτέ, ακόμα κι αν χάνουμε με 20 πόντους, θα συνεχίσω να παλεύω μέχρι να λήξει ο χρόνος. Έχω έναν... δολοφόνο μέσα μου, είμαι ένας μαχητής που δεν εγκαταλείπει».

Θίοντορ: «Έχω έναν... δολοφόνο μέσα μου» (vid)