MENU

Ο «Σλου» θα συνεχίσει για ακόμη τρία χρόνια στην Φενέρμπαχτσε, αλλά δεν έκρυψε το ενδιαφέρον που υπήρχε προς το πρόσωπό του από Ελλάδα. Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του, ο Έλληνας γκαρντ τόνισε πως δεν ήταν προτεραιότητα τα χρήματα για εκείνον και πως «δεν αφήνεις εύκολα έναν από τους καλύτερους προπονητές όλων των εποχών».

Παράλληλα, ο Σλούκας αναφέρθηκε στην Εθνική ομάδα και στην επιλογή του Κώστα Μίσσα για τον πάγκο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στο περιθώριο της παρουσίας του στο «Giannakis Academy»:

«Ο κόουτς Μίσσας είναι έμπειρος και είναι πολλά χρόνια στην Εθνική, το υλικό είναι σπουδαίο. Έχουμε δουλέψει ξανά με τον κόουτς Μίσσα, υπάρχει εμπειρία από την πλευρά των προπονητών και πιστεύω πως έχουμε το κατάλληλο μείγμα. Τα παιδιά είναι ψημένα και γαλουχημένα. Το τελείωμα ήταν φανταστικό στη σεζόν, νιώθω ευλογημένος, είμαι χαρούμενος εκεί που βρίσκομαι και εύχομαι να ζήσω σπουδαίες στιγμές και με την Εθνική.

Τέθηκαν πολλά στο τραπέζι, το παν όμως δεν είναι τα χρήματα, νιώθω σεβασμό, έχω πολύ σημαντικό ρόλο και ήθελα να μείνω εκεί. Υπήρχε ενδιαφέρον από την Ελλάδα όμως η αλήθεια είναι ότι δεν αφήνεις εύκολα την πρωταθλήτρια Ευρώπης και έναν από τους καλύτερους προπονητές όλων των εποχών. Είχαμε σπουδαία συνεργασία, ο κόσμος με αγαπάει, με στήριξε στις δύσκολες στιγμές και έκανα την καλύτερη επιλογή».

Σλούκας: «Υπήρχε ενδιαφέρον από Ελλάδα, αλλά τα χρήματα δεν είναι το παν»