MENU

Η «αρκούδα» θέλει να κάνει δικό της τον Αμερικανό πάουερ φόργουρντ - σέντερ, που δεσμεύεται με συμβόλαιο με το «τριφύλλι» και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να πάρει τον ποιοτικό παίκτη στη Μόσχα. Παρ' όλα αυτά, η πρώτη της πρόταση στους «πράσινους» για το buy out του πρώην παίκτη της Λοκομοτίβ Κουμπάν απέχει πολύ από όσα ζητούν οι νταμπλούχοι.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφεραν ο Βασίλης Παπαθεοδώρου και ο Άρης Ασβεστάς στην εκπομπή «Αποκάλυψη Τώρα» του «ΣΠΟΡ FM 94,6», η πρώτη πρόταση της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη, που κατατέθηκε στον Παναθηναϊκό Superfoods, ήταν 500.000 ευρώ. Πρόκειται για μία πρόταση η οποία απέχει πάνω από μισό εκατομμύριο από το ποσό που αξιώνει η ελληνική ομάδα για να αφήσει ελεύθερο τον Αμερικανό παίκτη.

Θυμίζουμε πως οι «πράσινοι» έχουν συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν με τον Σίνγκλετον, στο οποίο υπάρχει NBA out μέχρι τις 20/7 (έναντι 100.000 δολαρίων). Φυσικά, ο Τσάβι Πασκουάλ επιθυμεί να έχει και τη νέα σεζόν τον άλλοτε NBAer στο ΟΑΚΑ. Οι Μοσχοβίτες, όμως, θέλουν να δελεάσουν τον 28χρονο προσφέροντάς του περίπου 3,6 εκατομμύρια ευρώ για συμβόλαιο δύο ετών.

Για να προχωρήσει οποιαδήποτε συζήτηση ανάμεσα στον Σίνγκλετον και την ΤΣΣΚΑ θα πρέπει να ανάψει το... πράσινο φως η πλευρά του Παναθηναϊκού Superfoods, η οποία δεν είναι διατεθειμένη να κάνει κάτι τέτοιο για ένα ποσό της τάξεως των 500.000 ευρώ.

«Όχι» Παναθηναϊκού στην πρόταση της ΤΣΣΚΑ για Σίνγκλετον!