MENU

O Στέφαν Γιόβιτς έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο με τον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος, όμως, αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και σύμφωνα με την ιστοσελίδα sportske.net ο Ολυμπιακός αποτελεί τη νέα προοπτική του Σέρβου γκαρντ.

Ο Ερυθρός Αστέρας μεσούσης της σεζόν ζητούσε 1.000.000€ για να παραχωρήσει τον Γιόβιτς - του οποίου το κασέ κυμαίνεται στα 500.000 με 600.000€ - αλλά πλέον τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί. Η ρήτρα που προβλέπεται στο συμβόλαιο του Γιόβιτς για το φετινό καλοκαίρι είναι στις 240.000€, ενώ προς το πρόσωπό του υπάρχουν οφειλές από τους πρωταθλητές Σερβίας και ο παίκτης μπορεί να μείνει ελεύθερος με 160.000€.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποκτήσει τον Γιάνις Στρέλνιεκς, αλλά δεν θα συνεχίσουν την συνεργασία τους με τους Ερικ Γκριν και Ντάνιελ Χάκετ και σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Ολυμπιακός αποτελεί τη νέα προοπτική του Γιόβιτς, καθώς ο Σλούκας έμεινε στη Φενέρ, ο Ερτέλ πήγε στην Μπαρτσελόνα - η οποία είναι κοντά και στον Λάρκιν - η Χίμκι πήρε τον Μάρκοβιτς και η ΤΣΣΚΑ υπέγραψε τον Βέστερμαν.

Τα δεδομένα πάντως την παρούσα στιγμή είναι πως ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει την πρότασή του στον Ααρον Τζάκσον - τον οποίο θέλει και η Εφές - και προ ημερών είχε εκφράσει το ενδιαφέρον του στον Σέιν Λάρκιν.

«Ολυμπιακός, η νέα προοπτική του Γιόβιτς»