MENU

Η Αρμάνι Μιλάνο θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου για την τρίτη «στροφή» της Euroleague (25/10, 21:00), με τον Γιάσμιν Ρέπεσα να αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια στην ελληνική ομάδα.

«Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε φοβερή κατάσταση και το έδειξαν στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και την Εφές. Τρέχουν πολύ και τρέχουν καλά! Τους ξέρουμε καλά αφού δεν έκαναν πολλές αλλαγές στο ρόστερ με εξαίρεση του Ερικ Γκριν και Κεμ Μπιρτς. Από τη στιγμή που ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν, είναι εξαιρετικό το γεγονός ότι θα παίξουμε ένα πολύ δύσκολο ματς προκειμένου να μετρήσουμε τους εαυτούς απέναντι στους καλύτερους. Πρώτα με τον Ολυμπιακό και ύστερα από δύο μέρες με τη Ρεάλ Μαδρίτης», τόνισε αρχικά ο έμπειρος τεχνικό στο σάιτ της Euroleague, προσθέτοντας:

«Το να παίζεις πολλά παιχνίδια υψηλού επιπέδου, είναι νέο για όλες τις ομάδες. Μοιάζει λίγο σαν τις διοργανώσεις των εθνικών ομάδων όπου παίζεις σχεδόν κάθε μέρα, με τη μόνη διαφορά ότι εκεί μένεις στην ίδια πόλη. Τώρα πρέπει να ταξιδεύουμε συνέχεια και δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για προπόνηση. Η νίκη μας στην Τουρκία μας έδωσε τρομερή αυτοπεποίθηση, αλλά η προσέγγισή μας σε κάθε ματς, είναι διαφορετική».

Ρέπεσα: «Σε φοβερή κατάσταση ο Ολυμπιακός»